Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerinted mi a tökéletes...

Szerinted mi a tökéletes étrend? Mire lett az emberi szervezett teremtve?

Figyelt kérdés

2013. jan. 29. 18:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Hús, zöldség, gyümölcs
2013. jan. 29. 18:12
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Rengeteg gyümölcs, és valamennyi zöldség meg fehérje
2013. jan. 29. 18:26
 3/12 anonim ***** válasza:
35%

Én akkor érzem legjobban magam, ha sok vajas kenyeret ehetek zöldségekkel, pl. paprika, paradicsom, uborka, retek, hagyma. A gyümölcs nekem nem olyan fontos.

És ha sok keményítőt. Krumpliimádó vagyok! :) De a rizst is szeretem kevés hússal, a krumplit meg sok kolbásszal.

2013. jan. 29. 18:43
 4/12 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Tejtermékek nélkül jól megvagyok. Meg tojás nélkül is. Nem igazán hiányoznának, de azért szoktam enni mindkettőből, mert a vegyes, változatos táplálkozás fontos.

2013. jan. 29. 18:44
 5/12 anonim ***** válasza:
46%

Az ember mindenevő! Tej, tejtermékek, tojás, zöldségek, gyümölcsök, mindenfajta hús, tésztafélék. Változatosan kell étkezni, akkor tökéletes az étrend. A vega, paleolit, zsírszegény diéta és társai nem egészségesek.

Ha eleget mozogsz is, akkor egészséges maradsz és nem is leszel túlsúlyos.

2013. jan. 29. 18:58
 6/12 anonim ***** válasza:
17%
Csipsz, pizza, light kóla.
2013. jan. 29. 22:50
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Én a paleóra esküszöm, mert a betegségeim amiatt múlnak el.

Nem iszok tejet, semmi cukor, a kenyérrel még hadi lábon állok napi 1-2 szelet meg van.

2013. jan. 30. 11:36
 8/12 anonim ***** válasza:

Én is a paleora voksolok, de én a tejtermékekkel állok hadi lábon. De Rómát sem egy nap alatt építették.

Van aki, azt mondja az ember gyümölcsevő, van aki húsevőre szavaz, és van aki azt mondja, mindent meg evett amit gyűjteni tudott. Szerintem ezt soha nem tudjuk meg.

2013. febr. 5. 21:49
 9/12 poiu ***** válasza:
Teremtve, vagy inkább, hogy mit ettünk 100 ezer évvel ezelőtt? Erről szól a paleo. Ma talán leginkább a gyűjtögető-vadászó hadzák életformája lehet ősi. Ők mindent megesznek, amit találnak, nem találnak keményítőt babfélét és tejterméket. Meglepően sok mézet esznek... ami a tudomány syerint nem lehet nagt mennyiségben egészséges. :-)
2013. febr. 5. 23:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a lényeg, hogy minél kevésbé legyen feldolgozott az élelmiszer,nálam belefér a minőségi ch( rizs,hüvelyesek, durumtészta), ha pedig diétázom akkor ciklikus ketogén diéta.
2013. febr. 6. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!