Szerinted mi a tökéletes étrend? Mire lett az emberi szervezett teremtve?
Én akkor érzem legjobban magam, ha sok vajas kenyeret ehetek zöldségekkel, pl. paprika, paradicsom, uborka, retek, hagyma. A gyümölcs nekem nem olyan fontos.
És ha sok keményítőt. Krumpliimádó vagyok! :) De a rizst is szeretem kevés hússal, a krumplit meg sok kolbásszal.
Előző vagyok
Tejtermékek nélkül jól megvagyok. Meg tojás nélkül is. Nem igazán hiányoznának, de azért szoktam enni mindkettőből, mert a vegyes, változatos táplálkozás fontos.
Az ember mindenevő! Tej, tejtermékek, tojás, zöldségek, gyümölcsök, mindenfajta hús, tésztafélék. Változatosan kell étkezni, akkor tökéletes az étrend. A vega, paleolit, zsírszegény diéta és társai nem egészségesek.
Ha eleget mozogsz is, akkor egészséges maradsz és nem is leszel túlsúlyos.
Én a paleóra esküszöm, mert a betegségeim amiatt múlnak el.
Nem iszok tejet, semmi cukor, a kenyérrel még hadi lábon állok napi 1-2 szelet meg van.
Én is a paleora voksolok, de én a tejtermékekkel állok hadi lábon. De Rómát sem egy nap alatt építették.
Van aki, azt mondja az ember gyümölcsevő, van aki húsevőre szavaz, és van aki azt mondja, mindent meg evett amit gyűjteni tudott. Szerintem ezt soha nem tudjuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!