Hogy tudnék lefogyni? (többi lent)
koncentrálj a húsokra és a zöldségekre. ha nem tudod megvenni a csirkemellet, akkor legyen comb; ha drága a saláta, egyél sárgarépát, karalábét.
és figyelj az adagokra. ha a zsírosabb fogásokból csak a felét eszed és ezt kiváltod zöldséggel valamint elkezdesz mozogni, meg fog indulni a fogyás.
A tészták helyett egyél főtelékeket, nem kell hozzá mindig színhús köret...lehet tojás, virsli, fasírt.
vacsorára lehet enni kefírt, abonettel, salátát, almát, tojást, húst, virslit, halat.
Szia!
Én 3,5 hónap alatt adtam le 14 kg-ot majd további 3-5 kg-ot. Semmit nem mozogtam.
A recept a következő: Reggeli: joghurt, lehet ízesített is és minden reggel fél litert vettem és azt ittam egészen délig kicsiket kortyolva , így telítődött a gyomrom. Első pár korty lehet nagyobb is. Délben leves pohárból!!, így nem érzed olyan kevésnek, meg lehet inni kettő pohárral is. Tészta minimális legyen, a lényeg a lassú kortyolás. Másodikként mindegy mit ettem , de lehet szinte bármit, de mértékkel. Délután kifli, zsömle kakaós csiga, gyümölcs zöldség hasonlók. Egész nap sok vizet kell inni. Teáról leszoktattam magam , vagy cukorpótlóval ittam, gyümölcslé és egyéb cukros italokat nem ittam( fogaim sem romlanak). A tésztával mértékkel és a burgonyával. Nyugodtam lehet enni, de nem kiló számra. Fehér kenyeret száműztem az életemből, rozskenyér, de a legjobb a kifli, zsömle.
Semmi drága tésztaféléket vagy egyéb fogyókúrás dolgot nem vettem, eszembe nem jutna kiadni pénzt update termékre, nincs is pénzem rá és én nem hiszek bennük. Megoldottam másképp a fogyókúrát. Sok sikert a diétához és kitartás!
Kellemes napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!