Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Körtealakkal lefogytam, de...

Körtealakkal lefogytam, de hülyén nézek ki! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tavaly vastag combom és pocakom, elülső úszógumim volt. Felül normális voltam.

Jelen pillanatban vékony combom és lapos hasam van, mindkettő szép és izmos.

Viszont helyi zsírégetés nincs ugyebár, felül kiáll a szegycsontom, a mellem akkora mint egy 11 évesnek...

Mit csináljak? Ha hízok, akkor az csak combra és hasra menne! :( még rosszabbul néznék akkor ki, mint most.

2013. febr. 1. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
probálj meg lassan,mozgás mellett hizni. ösztrögén tartalmú kaják mellett.
2013. febr. 1. 20:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Milyen mozgást ajánlasz? Többet vagy kevesebbet érdemes a felsőtestet edzeni ilyen esetben?
2013. febr. 1. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a karjaid és hátad próbáld picit edzeni, ehetsz szóját (az segit,hogy a nőies helyekre hizz). Sajnos én is igy jártam mint te, a hizás megoldotta picit a problémám, de még nem az igazi.
2013. febr. 1. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:

a körtéknek súlyzós edzést kell végezniük,ha normális arányokat akarnak.

kiemelten a vállakra és a hátra,kalóriapluszos étrend mellett.

amint a felsőtest izomtömege jelentősen javult-kb 1 év-arányba került az alsótestével,akkor lehet csökkenteni a testzsírt.

ezért nem logikus az utolsó mondatod.

ki a fene akarja,hogy zsírban hízz?

egy kicsi jönni fog,de a hízás normális embereknél izomtömegben-formában történik.

2013. febr. 2. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!