Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lefogytam, még is tanácsra...

Lefogytam, még is tanácsra lenne szükségem!?

Figyelt kérdés

1,5 év alatt lefogytam. Szeptemberben, suli kezdéskor hagytam abba a fogyókúrát, és a diétát. Eddig vissza jött 5 kg a 33-ból. Azért, mert nem figyeltem annyira a kajára. Szeptember óta suliba járok, délutánonként pedig estig dolgozom. Emiatt mindig enni csak szendvicset, péksüteményeket meg ilyeneket viszek enni, és azt eszem meg közben. Ezért hiztam vissza pár kg-ot.

Nem szeretnék több kg-ot visszahízni, még ez a 4-5 kg belefér, be több nem, itt megszeretnék állni.

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen egyszerű, gyorsan elkészíthető, olcsó diétás kaját vihetnék magammal a suliba, és dolgozni? A kenyérféléket holnaptól teljesen kiiktatom újra az étrendemből, és most már oda figyelek újra az evésre. Mozogni mozgok szerintem eleget, naponta kb 20 percet sétálok, és a munkahelyemen is sétálok, szinte az egész műszak alatt, úgy hogy gondolom az is számít valami mozgásnak. De fogyni nem akarok, csak kordában tartani a súlyom.

2012. dec. 5. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nincs időd, akkor zöldséget vagy gyümölcsöt vigyél magaddal, azzal legalább munka nincs. Például én szívbaj nélkül elmajszolok egy fél kígyóuborkát a kollégáim nagy derültségére :)
2012. dec. 5. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Ahogy az első ntelő is írta, zöldségek gyümölcsök egy kis fetasajttal vagy ilyesmivel, ha már szendvics akkor pedig legyen valami magos, barnakenyérből, abba is selyemsonka vagy valami zsírszegényebb, éés én például most nagyon rákattantam a babakajákra, igaz fura hogy így felnőtten ezt eszem, de teljesen jól eltelít, az íze se annyira remek, hogy megkívánjak még egy adagot(:D) és kevés benne a kcal..
2012. dec. 5. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Szintén: zöldségek.

De a zöldségek mellé pár szelet füstölt sonkát is berakhatsz, így egész nap teljes értékű étel lesz nálad.

2012. dec. 5. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen zacskós saláta-mixek (nem a majonézzel összebarmoltak, hanem a nyers salátalevelek) tehetsz hozzá reszelt sárgarépát, uborkát, paradicsomot, sonkát, vagy csirkemellet, néha sajtot, ahogy szereted, igazából nem több idő elkészíteni, mint egy szendvicset. Öntetnek tegyél rá 1-2 kanál olívaolajat, egy fél citrom levével összekeverve, finom lesz, csak jól záródó dobozban vidd magaddal.
2012. dec. 6. 04:27
 5/6 anonim ***** válasza:
rántotta, lecsó, abonettből szendvics, kefír.
2012. dec. 6. 11:17
 6/6 anonim ***** válasza:

amit az előzőek mondtak az mind jó.

hús, mindenféle zöldséggel, kis sajttal.

valamint én előző este készítek zabkását (kókusszal, mézzel, fahéjjal ízesítve), hozzá pedig viszek almát és ott frissen vágom fel darabkákra és együtt eszem :)

2012. dec. 9. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!