Szerintetek, hogy lehetek ilyen peches? Eddig nem kellettem senkinek, amikor pedig a legnagyobb szükségem lett volna valakire, most, hogy ledobtam 15 kilót, máris 4-en ostromolnak egyszerre? (! )
Buszban, utcán is megbámulnak, még az évfolyamtársaim is rám mozdultak. :D
Nem szeretnék álszent lenni, és nem mondom azt, hogy nem élvezem a hirtelen jött figyelmet, de mélységesen elkeserít, hogy tényleg minden a külcsínyen múlik. És erre én vagyok a legjobb példa...
Dettó ugyanez nekem is. Én is 15 kilót adtam le, és mindjárt jobban érdeklődnek.
Én egyelőre még semmit sem viszonoztam ebből, ugyanis én ugyanaz az ember maradtam, és nem értem, ha előtte nem kellettem (pedig de örültem volna!!!) ugyanannak a srácnak, akkor ő most miért akar hirtelen velem lenni?
Hiába voltam odáig érte két éve, most ezt így nem tudom megemészteni... :S
Nem értem, ez miért pech. Egy teljesen természetes emberi tulajdonság, hogy a külső alapján is választunk. Nem te vagy az egyetlen, akivel ez történt, ne aggódj. Inkább örülj. Vagy nem ezért (is) adtad le a 15 kilót?
:)
Mint egy korábbi válaszoló, én is találtam olyan férfit, aki 100 kiló fölött is szeretett, meg a hízás (szülések miatt) előtt is, és most is a diéta időszakában, és ha leadom a túlsúlyom akkor is szeretni fog.
Ilyet kell keresni. Illetve ilyet érdemes keresni. Mert az ilyen lesz melletted mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!