Mi volt az eddigi legnagyobb súly amitől megszabadultatok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ki mennyi kilótól tudott eddig megszabadulni, és mennyi idő alatt. Kéne egy kis ösztönzés mert nagyon a padlón vagyok, félek hogy sosem fogyhatok le.2012. ápr. 8. 18:21
1/10 anonim válasza:
58 Kg, és egy évig tartott mire elváltam a feleségemtől!
:D
2/10 anonim válasza:
Életem során legalább 50 kilót fogytam már, nem egyszerre, hanem 3-4 szakaszban. Gyógyszerek miatt jött fel mindig a felesleg és utána adhattam le.
3/10 anonim válasza:
12 kiló volt a legtöbb, 60ról fogytam 48ra. Azután sajnos szép lassan visszaszedtem midnent, most 70 vagyok...
4/10 anonim válasza:
68-ról 47-re, de túllőttem a célon, csak a +10-es meg nem megy. :S
Első, te olyan h.lye vagy :D
6/10 anonim válasza:
-16,1 kg eddig, mert még dolgozom rajta, ezt 14 hét alatt.
7/10 A kérdező kommentje:
Azta mindenit!! Le a kalappal előttetek!
2012. ápr. 8. 19:07
8/10 anonim válasza:
3 hónap, 64ről, és most vagyok 53,5-nél. Nem koplalok, hanem 1400 kcal-os étrendem van ésszerű CH és alacsony zsírtartalommal + heti 5 edzés.168cm.
9/10 anonim válasza:
32kg, 2 ciklusban:)
Először fél-1 év alatt 13kg, ekkor nem nagyon diétáztam igazából, csak hébe-hóba mozogtam
Aztán most decembertől ezidáig -19. Kemény diéta és még keményebb edzés. Jelenleg 63 vagyok, 95-ről indultam.(amúgy 175 cm vagyok) Most az utolsó 3 kilóval küzdök:)
10/10 anonim válasza:
Talán 50 kiló.
Nálam volt fél percig a cementeszsák, de aztán mondta apám, hogy inkább viszi ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!