Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Dagadt vok? Párnapos képek.

Dagadt vok? Párnapos képek.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link] Egy-két hónapja mérleg azt mutatja,hogy 5k-val több vagyok először 2vel mutatta majd aztán 5-tel..mindig reggel kaja előtt wc után állok rá és mégis.Kajára figyelek és 6után nem nagyon eszem,igaz annyira nem tudok diétás dolgot venni,mert most nagyon rosszul állok anyagilag,de azért mérté stb.Ja es ugyan ugy edzem napi szinten(jo van mikor heti 2napot kihagyok),napi 30percet taposok és futni is járok s mellé tornázom lábra,karra,popsira,combra.Akkor mi ez a hizás?:(Aztán most itthon vok péntek ota vidéken s eszek mindent s reggel a mérleg még plusz 5kg-ot mutatott,de tényleg.Mi ez?Mert már az idegeim ki vannak:( Régen 96kg voltam és ugy néz ki,h hizom vissza.:( A mérleg jó,mert egy 1kg liszt pl 1kg rajta.szóval ez nem lehet.Mit csináljak?Hogy tudnék lefogyni és súlytartani?:( Retegek,hogy ujra kover leszek és már lelkibeteg is vagyok.Ékezetekért bocsánat sz*ar*kodik a gépem.segitsetek kérlek!!

2012. ápr. 8. 12:53
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
100%

Szerintem csinos vagy! Nem vagy dagadt!!

Ha valóban olyan intenzitással edzel ahogy leírtad,akkor nem lehet,lesz baj! Annyi hogy figyelj oda a mértékletes étkezésre!

2012. ápr. 8. 13:23
 2/29 A kérdező kommentje:
13:23 Köszönöm. edzem és oda is figyelek,kivéve most kicsit jobban elengedtem magam..de keddtől otthon leszek újra.De akkor mi ez a mérleg dolog?és ezek a a hizások?mert az idegeim mar teljesen ki vannak:(
2012. ápr. 8. 13:42
 3/29 anonim válasza:
100%
Dehogy vagy dagadt! Csak arra ügyelj, hogy RENDSZERESEN mozogj. (napi 1 óra bőven elég) Amúgy, ha sportolás ellenére sem mutat kevesebbet a mérleg, az csak annak a jele, hogy a zsírpárvákból sexi izmok fejlődnek. - elvégre az izmoknak is van súlyuk -, de ez nem jelenti azt, hogy kövér vagy! CSAK MAGABIZTOSAN! :D
2012. ápr. 8. 13:44
 4/29 anonim ***** válasza:
81%
jócsajvagy
2012. ápr. 8. 14:02
 5/29 anonim ***** válasza:
79%
Dehogy vagy dagadt! Kicsi husis vagy, de nőiesen. Mivel alacsonynak látszol kb. 160cm, kb. 55 kilóra tippellek.
2012. ápr. 8. 14:03
 6/29 anonim válasza:
2%
Szerintem bár nem nézel ki rosszul, túlsúlyos vagy, csinosabb lennél -15 kilóval. Ha sportolsz az jó, szerintem inkább az étkezéssel lehetnk gondok. Arra is figyelj hogy ne fogyassz sok szénhidrátot (kenyér, tészta, stb) meg arra is h keveset egyél. Mindig kevesebbet egyél mint amennyit kívánsz és egy idő után a gyomrod összeszűkül.
2012. ápr. 8. 14:05
 7/29 anonim ***** válasza:
78%
nem vagy dagadt. hány kiló, hány cm vagy?
2012. ápr. 8. 14:59
 8/29 anonim ***** válasza:
64%

csinos vagy, minimális felesleget látok a hasadon, máshol semmit

engem is érdekel, hogy milyen magas és hány kiló vagy :)

2012. ápr. 8. 17:20
 9/29 anonim ***** válasza:
64%
engem meg az érdekelne, hogy fogytál le 96 kilóról ilyen csinosra??? Vagy elírtad??
2012. ápr. 8. 17:36
 10/29 A kérdező kommentje:
160cm vagyok és 96kg-ról fogytam,le 63kg-ra ennél lejebb bármit tettem nem ment..aztán most kb 2hónapja 5kg-val többet mutat a mérleg(ezért már lelkibeteg vagyok) nem eszem többet-sőt és edzem is napiszinten,ahogy irtam mégis az a 5kg ott van és sehová nem megy le..most vidéken vagyok és itt eszek mindent s tegnap a mérleg már 73kg-ot is mutatott!!szóval már most is bögve irok de tényleg.Életmódváltással fogytam le,nem eszek fehérlisztes dolgokat,es cukrot s 6után es sport.
2012. ápr. 8. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!