Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Itt megnéztem szinte minden...

Itt megnéztem szinte minden velem egyformán magas lányt és mindenki 50-x kiló. Ha valaki már 61 kg, az már fogyókúrázik. Akkor ezek szerint csak én vagyok ennyire dagadt disznó itt?

Figyelt kérdés

64 kg vagyok. A másik meg a combom mérete. Nekem 58 cm a legvastagabb része. Ocsmányul vastag és olyan vagyok, mint egy disznó.

Ja és én 64 kg vagyok...

mások miért 55 kg-osak 170 cm magasan? Én hogyan lehetek már ennyi kiló????

2012. ápr. 3. 18:43
 1/7 anonim válasza:
te jéézus atya isten
2012. ápr. 3. 19:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Mondjad kérlek...
2012. ápr. 3. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy dagadt, sunáználak, persze csak ha a képed nem ótvaros.
2012. ápr. 3. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
ez alkat kerdese... sajnos en is akar eheztethetem is magam sosem leszek "vekony" 177 cm 59 kilosan se voltam vekony most vagyok 62 es elmentem dietetikushoz es a zsir aranyom tul alacsony volt... viszont az izomzatom az nagyon fejlett es eros szoval hiaba nem vagyok 55 kilo nem is akarok tobbe az lenni mert edzek es erositek es akar 70 kilos is lehetek de az izombol legyen ne zsirbol mert ezek a gizda genjeik miatt vekony lanyok sosem lesznek olyan formasak es izmosak :D
2012. ápr. 3. 19:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Én sajnos tudom magamról, hogy nem vagyok izmos fajta se. S a csontjaim se vastagok, erősek. Szóval rajtam HÁJ van, főleg a combomon meg a fenekemen.....a fenekem legszélesebb részénél mérve 98 cm a körfogata. Szóval hatalmas!!!!

73 kg-ról indultam több mint egy éve, és már kezdtem örülni, hogy valahogy kinézek ....talán.... de ahogy látom itt a kövér nők kategóriájába tartozom.

2012. ápr. 3. 19:20
 6/7 anonim válasza:
hát akkor sportolj bazz meg diétázz! nem a gép előtt kell sírni hogy kövér vagy hanem felemelni a feneket és mozogni. meg odafigyelni kicsit a kajára, sok fehérje, kevés szénhidrát és nem lesz probléma! ha lefogytál már x kilót akkor ügyes kislány vagy te, nem kell hisztizni. fogakat összeszorítani aztán csapatni a lecsót! hajrá
2012. ápr. 3. 21:10
 7/7 anonim válasza:
Én 61 vagyok és bomba formában érzem magam
2012. júl. 6. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!