Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A valovilagban kinga a meresne...

A valovilagban kinga a meresnel kire mondta, hogy. Kussolj te dagadt diszno?

Figyelt kérdés
talan eszterre az esz szeru lett volna csak pont nem figyeltem
2011. dec. 12. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
sztem Verára
2011. dec. 12. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
a Verára mondta, mert mikor kimondták hány kg Kinga, Vera elkezdett "júúúj"-olni és gondolom ez nem tetszett a királylánynak
2011. dec. 12. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Miért lett volna ésszerű, ha Eszterre mondja, aki állandóan vígasztalja, és kedves vele?

Verára mondta. Amúgy ez a dagadt disznózás, tehenezés rettentő primitív dolog.

2011. dec. 13. 08:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azon mondjuk meglepődtem, hogy Kinga és Vera ugyanannyit nyomnak. EGy percig sem hiszem el........Oké, Kinga hízott, de csak a fenéktája lett nagy. Verának meg akkora a két karja, mint egy-egy kilós kenyér, a nyaka mintha kettő lenne, a feje meg mint a kismalac. A lábai meg mint egy nagydarab férfinek..............
2011. dec. 15. 15:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Kinga combjai is elég vaskosak
2011. dec. 15. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:
De neki deréktól felfelé nincs zsírja, Verának meg mindenhol sokkal több van. nem értem.
2011. dec. 15. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:

ha levonsz a magasságodból 110-et és az adott érték megegyezik a súlyoddal,akkor oké.

kinga 173centi és 68kg,rajta van 5kg,

vera meg 68kg a 168centijéhez,rajta meg 10kg.

Utálom mind2-t,de Vera is kussoljon,mert Ő se vékonyabb..sőt..azért valljuk be,Kinga nem kövér,csak husis.

2011. dec. 27. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!