Csak remélem,hogy a Petit!
De!A Peti direkt nem tette rá a jelet,hogy ha kihívja
akkor szar embernek legyen beállítva a Csabi....
5 emberből választhat:
Kinga: barátja, tuti nem
Fecó: szintén nem
Veronika: a leggyengébb, szerintem ő fogja
Eszter: túl erős, fél tőle
Peti: szintén, túl erős
Szerintem az Eszterrel és a Petivel szemben tuti, h kint marad, de ha mégsem, majd a csatorna tesz róla, h így legyen!
Veronika ellen van esélye, szerintem őellene visszamegy!
Kedves második!Peti ellen?Az a kis féreg ellen?
Tuti kinthagyja!!!!
de petit meg a csatorna nyomja...
hívja veronikát...aztán kíváncsi leszek,ki lesz a peti nője..
Sziasztok!
2. vagyok! Pontosítanék! Azt, h Peti erős úgy értettem én is, h a csati nyomja! De így végig gondolva, talán Peti lenne a legvalószínűbb mégis! Talán Veronika a leggyengébb, de Csabi az első kiválasztásnál sem gyengét, hanem relatíve erős ellenfelet választott, szóval most igazából már én sem hiszem, h Veronikát fogja, az nem passzolna a jelleméhez! Én még abban sem vagyok biztos, h lányt akar kivinni, lehet, h az ő elveibe ez nem fér bele! Okos gyerek szerintem a Csabi, és nagyon jól tudja, h Eszti nagyon erős, és ők végülis hasonló karakterek, az intelligenciát képviselik mindketten! Szóval most mégis Petire gondolok, így az Attilának is bevisz egy találatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!