Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg egy 75 kilós igenis...

Tényleg egy 75 kilós igenis dagadt disznó lennék?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen az oldalon az emberek nagy része szerint 70 kiló felett a nő már nem is nő, hanem egy elhízott [khm]... Akár azt is mondhatnám, hogy lenéznek minket. Meg jobb az 50es, mint a 60as kg. Miért van ez?

2010. júl. 26. 01:10
1 2
 1/14 anonim válasza:
76%
A kép alapján jól nézel ki.
2010. júl. 26. 01:15
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem a kg számít, hanem a BMI, ezt mikor értik már meg végre? Miért, te kövérnek látod magad? Mert akkor menj orvoshoz.
2010. júl. 26. 01:15
 3/14 anonim válasza:
54%
mi az a BMI?
2010. júl. 26. 01:34
 4/14 A kérdező kommentje:

[link]

írd be, hogy 178 cm 75 kiló ,és kidobja, hogy túlsúlyos.

Nem, nincs semmi bajom. Most, hogy szépen lefogytam, és megmaradtam 70 kiló felettinek, ezért érdekel, miért tartják olyan sokan az ilyen súllyal rendelkező nőket kövérnek. (látatlanba az oldalon)

2010. júl. 26. 01:36
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
sztem abszolút nem vagy kövér.
2010. júl. 26. 02:07
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
se dagadt, se túlsúlyos.
2010. júl. 26. 02:07
 7/14 anonim ***** válasza:
ha 1 kilót fogysz, akkor az az oldal is normálisnak fog ítélni, de sztem így is jó vagy
2010. júl. 26. 03:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én pont így nézek ki, csak 65kg vagyok, 176cm. Viszont én zsírosabb vagyok nálad, neked gondolom izmosabb a tested. Az izom meg ugye több kilóban.

Amit meg itt olvasol a gyakorin, ne vedd szentírásnak. Sokan csak kritizálni jönnek ide :)

Én teljesen meg vagyok elégedve az alakommal, legalább így azt eszek amit akarok. Az a baj a diétákkal, hogy csak egy ördögi kört eredményeznek. Ha már elkezdtük, nem lehet visszaállni az előző táplálkozásra. És akkor mindig jön a morcos, rossz kedv.

Szerintem jó alakod van, nem kell fogynod, és ne foglalkozz a kalkulátorokkal sem. Törekedj inkább a jókedvre és a magabiztosságra :)

2010. júl. 26. 04:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
[link] e szerint meg normális a testtömeged...amúgy meg a kép alapján sem vagy kövér, nem mellesleg a bmi átlagos testalkatú nőkre vonatkozik, akinek kicsit nehezebb a csontozata, mert gyerek- és fiatalkorában gondot fordított némi csontépítésre vagy jó géneket örökölt ill. az akin izom van azt nehezen lehet bmivel kategorizálni ;....amúgy nem csesztetésből, de nagyon rád férne némi sport, mert elég plöttyedt a hasadon a bőr a bőr
2010. júl. 26. 06:02
 10/14 anonim ***** válasza:
79%
Jól nézel ki nem vagy kövér. Mindig a testzsírszázalékot kell nézni nem a tömeget.
2010. júl. 26. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!