Tényleg egy 75 kilós igenis dagadt disznó lennék?
Ezen az oldalon az emberek nagy része szerint 70 kiló felett a nő már nem is nő, hanem egy elhízott [khm]... Akár azt is mondhatnám, hogy lenéznek minket. Meg jobb az 50es, mint a 60as kg. Miért van ez?
írd be, hogy 178 cm 75 kiló ,és kidobja, hogy túlsúlyos.
Nem, nincs semmi bajom. Most, hogy szépen lefogytam, és megmaradtam 70 kiló felettinek, ezért érdekel, miért tartják olyan sokan az ilyen súllyal rendelkező nőket kövérnek. (látatlanba az oldalon)
Én pont így nézek ki, csak 65kg vagyok, 176cm. Viszont én zsírosabb vagyok nálad, neked gondolom izmosabb a tested. Az izom meg ugye több kilóban.
Amit meg itt olvasol a gyakorin, ne vedd szentírásnak. Sokan csak kritizálni jönnek ide :)
Én teljesen meg vagyok elégedve az alakommal, legalább így azt eszek amit akarok. Az a baj a diétákkal, hogy csak egy ördögi kört eredményeznek. Ha már elkezdtük, nem lehet visszaállni az előző táplálkozásra. És akkor mindig jön a morcos, rossz kedv.
Szerintem jó alakod van, nem kell fogynod, és ne foglalkozz a kalkulátorokkal sem. Törekedj inkább a jókedvre és a magabiztosságra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!