Miért ilyen dagadt magyarország?
Figyelt kérdés
közel 50000 kérdés van a fogyókurák témában. és még a gyik-en kívül hány ember lehet aki nem fér oda a géphez?2012. márc. 29. 22:35
1/19 anonim válasza:
szánalmas vagy....gondolom akkor te nem vagy dagadt.De milyen krédés ez most őszintén?
2/19 anonim válasza:
A zsíroskenyér olcsóbb és laktatóbb mint a zöldség.
3/19 anonim válasza:
Mert egészségtelenül táplálkoznak és lusták mozogni.
4/19 anonim válasza:
mert a szénhidrát olcsóbb,mint a hús.
5/19 anonim válasza:
Ez hülyeség!Minden országban vannak kövér emberek.Az Egyesült Államokban magasabb a túlsúlyosak aránya mint nálunk.
6/19 anonim válasza:
Van aki eszik, van aki elmegyógyintézetre költi.
7/19 anonim válasza:
Mert elvan kényelmesedve a világ.Már fel sem kell állni és megtudsz oldani majdnem mindent számítógépen,interneten...én speciel szoptatás alatt híztam el(nem vészesen),és most már azért maradtam kövér mert utálom h kövér vagyok és ezért eszem:(
8/19 anonim válasza:
Hát mert a jó magyar ételek azok nem az ultra alacsony zsírtartalmú kalóriaszegény puffasztott rizs félék, hanem a jó kis velős-csülkös pacalpörkölt disznósajt, kolbász hmm!
9/19 anonim válasza:
Mert a magyar konyha, amire olyan büszkék vagyunk(?), maga a hízókúra.
10/19 anonim válasza:
Utolsó 2 válaszolónak igaza van, meg a zsíros kenyeresnek is, mivel a minimálbér nem a zöldségekhez, sovány húsokhoz, tönkölylisztes cuccokhoz és kondibérlethez van igazítva.
De aki írta, hogy minden otthonról intézhető, nem kell szinte semmiért kimozdulni a lakásból, ott is van igazság.
Ettől függetlenül gáz a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!