Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért ilyen dagadt magyarország?

Miért ilyen dagadt magyarország?

Figyelt kérdés
közel 50000 kérdés van a fogyókurák témában. és még a gyik-en kívül hány ember lehet aki nem fér oda a géphez?
2012. márc. 29. 22:35
1 2
 11/19 anonim válasza:
Ez nem pénz kérdése emberek!! ha valaki nem tud ilyen ételeket venni, akkor is tudna sportolni.. Pl: futni,, felülést csinálni, stb
2012. márc. 30. 11:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Az azért kissé elhamarkodott válasz hogy az étel minősége miatt. Vagy te csak elhízott embert láttál zsíros kenyeret, lángost, hamburgert stb. enni?
2012. márc. 30. 12:18
 13/19 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti:

A fogyás 75% táplálkozáson és 25% mozgáson alapul, felüléssel meg egy 120 kilós a seggét kitörölheti.

És azért a kaja tényleg pénz kérdése.

Én is pl igyekszem egészségesen, szénhidrát-, és zsírszegényen ézkezni. De mikor már sokadika van, és nincs rá keret, kénytelen vagyok megvenni, ami kijön belőle, hogy mellette ne hajunk azért éhen.

Ha valakinek minden napra ki van számolva a pénze, az nem azt nézi, mennyi benne a kalória, hanem hogy tartalmas, laktató kajából sokat tudjon főzni olcsón, pláne ha nagy a család (nem vagyok ilyen helyzetben szerencsére, és nagyon remélem, hogy nem is leszek, de nagyon sok ilyen van.)

2012. márc. 30. 12:40
 14/19 anonim ***** válasza:

"felüléssel meg egy 120 kilós a seggét kitörölheti"

Hát ezt bármilyen oldalról nézem hülyeség.

1. Ezzel arra célzol akaratlanul is hogy aki elhízott minek is mozognia.

2. Felülés jobb lenne ha eltűnne a köztudatból, helyette hasprést kellene csinálni.

3. Miért is lenne felesleges?

4. Te 80 kilósan elégetsz fele x kcal-t, addig ő 3*x kcal-t.

Szóval ilyen baromságot ne írj.

2012. márc. 30. 12:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Valamint nem az volt a kérdés hogy mennyire egészséges, tehát itt is megbukott a válaszod. Ehetek én pl. egész nap csak hamburgert is, DE ha azzal nem haladom meg a napi igényem nem fogok hízni, SŐT ha kevesebbet viszek be mint a napi kcal szükségletem akkor még fogyni is fogok. Az meg más kérdés hogy mennyire egészséges...
2012. márc. 30. 12:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Azért mert lusták utána olvasni, és olyan buták hogy a nők lapját tekintik hiteles forrásnak...valamint keresik a csodaszereket, a helyi zsírégető eszközöket, valamint azokat az eszközöket amin nem kell dolgozni mert az megcsinál mindent helyetted, az élet fintora hogy ezek közül semelyik nem működik, és hiába erőlködnek nem is fognak:D
2012. márc. 30. 13:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Gábor:

Nem... Csak a felüléstől nem fog eltűnni a zsír, egy túlsúlyos embernek aerob mozgásra van szüksége, hogy fogyjon, felüléssel, fekvőtámasszal, stb. ez nem megy.

A hamburger, és társaival kapcsolatban nem csak amiatt nem jó, mert egészségtelen. Persze, beleférhet a napi kcal szükségletbe, de ha azt az (csak pl) 1600 kalóriát ilyenekből fedeznénk, annyira hamar összejönne, hogy utána egész nap éhesek lennénk, mert mennyiségre nagyon kevés.

Kár ellőni rá... Ennyi.

(Egyébként az álláspontjaiddal többnyire egyet szoktam érteni, tetszeni szoktak a válaszaid, tehát nem vitatkozni akarok...)

2012. márc. 30. 14:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Én sem szeretnék vitatkozni, csak nagyon könnyen félreérthető amit írtál ezért kicsit szúrta a szemem. Természetesen a hamburger példáját csak szemléltetésképpen mondtam, mert ahogy írtad úgy sem tudná betartani a mennyiséget.

Nyilván a zsírégetéshez nem a legcélszerűbb erősítő gyakorlatokat végezni, de ebben is van bizonyos fokú ráció. Hisz ha valamelyest izmosodik az illető akkor mindjárt több kcal-t fog felhasználni egy nap. Tehát ha az illetőnek pont valami erősítő gyakorlathoz van kedve akkor csinálja azt minthogy ne csináljon semmit.

Amúgy az előző válaszom azért lett kissé arrogáns mert a kérdezőn húztam fel magam, közbe meg pont nem említettem meg őt. Szóval mélységesen sajnálom a kérdező lelki szegénységét hogy más embert dagadtnak nevez, sose értettem hogy lehet valaki ennyire alpári. Egyszerűen hogy lehet lenézni valakit aki túlsúlyos? De hát hiába is írok itt bármit a kérdezőt valószínűleg nem érdekli, amivel szintén saját faragatlanságáról nyilatkozik.

2012. márc. 30. 18:17
 19/19 anonim ***** válasza:
A legszomorítóbb pedig hogy sok személyi edző, életmód tanácsadó stb. is másként tekint egy túlsúlyos emberre....
2012. márc. 30. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!