Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a barátod azt mondaná rád egy veszekedés alkalmával hogy olyan vagy mint egy dagadt disznó?
3 éve vagyunk együtt. én 21 a pasim 25.
Tény hogy kicsit felszedtem de nagyon megbántott. Velem normális hangnemben bármit lehet közölni de nem igy.
Veszekedtünk egy teljesen más dolog miatt és tudta hogy ezzel érzékeny pontomra tapint és angyon megbánt igy ezt mondta rám.....vagyis hogy nézzek már magamra olyan avgyok mint egy dagadt disznó, ugy meg vagyok hizva.
Most ha ő lenne Mr tökéletes, vagy ha csúnya lennék, vagy ha szar lenne a szexualis életünk vagy ha nem állna fel a fa.za ha a közelében vagyok akkor azt mondom oké...
Sirtam sokat aznap..bocsánatot kért de valahogy nem igazán fogta fel mennyire megbántott ezzel.
Van önkritikám, tudom hogy a télen felszaladt rám 6-7kg, és bár soha nem voltam kis vékony csaj, de sportolni sem voltam lusta soha...ha jó lesz az idő tudom hogy emgint leszalad és nem érzem magam annyira kövérnek...velem van a baj?
minden önbizalmam kezdi elvenni....pedig soha nem volt ilyen piszkálódó..mindig azt mondta 100kg-san is csak engem szeretne...
harapd meg a makkját jó disznó módjára
szard le
Szakíts vele, dobd ki! Ne szeret, nem tisztel téged!
Fogyj le, legyél csinos és nézz más pasi után, aki tisztel!
elkezdenék fogyózni.
az összes duci megsértődik ha a kiit hozzák fel, de nemtenne érte semmit, csak bevágja a durcát....a barátod valszeg nemak,art téged ezzel feleslegesen traktálni, azért nem szólt érte hamarabb. aztán felb@sztad vmivel az agyát, és ez kiszaladt a széján. nemond h neked még sosem szaladt ki feléje semmi olyan mondat amit később megbántál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!