Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogyan oldjátok meg azt hogy nőkel szinte képtelenség bármit megvitatni, minden vita témából veszekedés és személyes sértődést formál? SŐRGÖS IS LEHET!
Még ha fél szóval sem volt említve ő. Csak egy ismerős/rokon lány/nő hülyesége elviselhetetlen.
Bármilyen életvezetési téma is ilyen. Bármilyen felség téma ilyen.
Hát bátyám már együtt él a barátnőjével, de értelemtelen idő adáson kívül mindet ráhagy. Pedig szeretné ha újra dolgozna (még nincs gyerek, de még lakás sem). Tőle így tanácsot nem érdemes kérni. Apámtól sem. Ő becsapta az ajtót, és az volt amit akart, vagy sem.
De bármi férfi részéről alapban elméleti szinten is, személyeskedés nélkül jól megvitatható dologról hogy lehet beszélni egy nővel?
Nem ítélem el őket, sőt szeretem, csak nem értem elégé.
Amíg az ember külön él rugalmasabbak ők is és s viszonyok is.
Egy hülyével nem lehet vitatkozni.
Ahhoz a nők hülyék.
1 nem adok igazad ha tényleg nincs igaza ezért a legjobb ha elvágom a fonalat (lesz*rom vagy megsértődöm) és mindezalatt gondolkodik a nő is hogy azért nem kellene(ha a saját igazát nagyobbra tartja mint a kapcsolatunkat akkor the end). Ezért vannak többnyire olyan lánybarátaim illetve barátnőm akikkel meg lehet beszélni és nem kapja fel a vizet. Én stratéga vagyok és felülről nézem a dolgokat. meghallgatom hogy a másik mit gondol de objektívan ítélkezem még magammal szemben is ha kell. Szóval nem egészen érzem át a történetet de elmondtam mifelénk hogy működik.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!