Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a barátod azt mondaná rád egy veszekedés alkalmával hogy olyan vagy mint egy dagadt disznó?
3 éve vagyunk együtt. én 21 a pasim 25.
Tény hogy kicsit felszedtem de nagyon megbántott. Velem normális hangnemben bármit lehet közölni de nem igy.
Veszekedtünk egy teljesen más dolog miatt és tudta hogy ezzel érzékeny pontomra tapint és angyon megbánt igy ezt mondta rám.....vagyis hogy nézzek már magamra olyan avgyok mint egy dagadt disznó, ugy meg vagyok hizva.
Most ha ő lenne Mr tökéletes, vagy ha csúnya lennék, vagy ha szar lenne a szexualis életünk vagy ha nem állna fel a fa.za ha a közelében vagyok akkor azt mondom oké...
Sirtam sokat aznap..bocsánatot kért de valahogy nem igazán fogta fel mennyire megbántott ezzel.
Van önkritikám, tudom hogy a télen felszaladt rám 6-7kg, és bár soha nem voltam kis vékony csaj, de sportolni sem voltam lusta soha...ha jó lesz az idő tudom hogy emgint leszalad és nem érzem magam annyira kövérnek...velem van a baj?
minden önbizalmam kezdi elvenni....pedig soha nem volt ilyen piszkálódó..mindig azt mondta 100kg-san is csak engem szeretne...
Hát lehet durva volt, de úgy gondolom a kis fölösleg amit felszedtem engem jobban zavar mint őt.
Mint ahogy azt valaki irta is....más dolog miatt veszekedtünk és vissza akart vágni valamivel amivel tudja hogy nagyon megbánt....Nem volt szép, de elnéztem neki..tényleg sok butaságot mondunk a másiknak ha veszekedünk, és azt bántjuk meg a legjobban akit a legjobban szeretünk.
Összeszedtem magam, és beiratkoztam aerobicra kedden csütörtökön valamint vettem egy futógépet (ezt ugyis terveztem)..
Szóval odáig jutottam, hogy nem kell megvárni a jó időt, télen is lehet sportolni, és a barátom meg veszekedik mert hogy ő ugy szeret ahogy avgyok, és nem azért mondta amit mondott, és hogy szeret...szóval minden oké:)
De azért tudom titkon örül hogy összeszedtem magam, és be kell hogy valljam én is örülök.
De azt nem értem hogy miért nem beszéled meg vele ezt..
Az önbizalmadat nem lehet elvenni, senki nem tudja elvenni, csak te magad (később visszatérek rá).
Szóval, ezt kéne neki mondnaod amiket itt leírtál h szar érzés meg minden régen azt mondtad h szeretsz, mond mi a baj?
Megdumáljátok és kész, vagy megy tovább a kapcsolat vagy nem, mit kell ezen filózni ennyit?
A másik dolog pedig az hogy te döntöd el hogy mit hiszel és mit nem hiszel.. Ha nem hiszed el a becsmérlő gondolatait akk nem csökkenti az önbizalmadat, afelett csak neked van hatalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!