Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a barátod azt mondaná rád egy veszekedés alkalmával hogy olyan vagy mint egy dagadt disznó?
3 éve vagyunk együtt. én 21 a pasim 25.
Tény hogy kicsit felszedtem de nagyon megbántott. Velem normális hangnemben bármit lehet közölni de nem igy.
Veszekedtünk egy teljesen más dolog miatt és tudta hogy ezzel érzékeny pontomra tapint és angyon megbánt igy ezt mondta rám.....vagyis hogy nézzek már magamra olyan avgyok mint egy dagadt disznó, ugy meg vagyok hizva.
Most ha ő lenne Mr tökéletes, vagy ha csúnya lennék, vagy ha szar lenne a szexualis életünk vagy ha nem állna fel a fa.za ha a közelében vagyok akkor azt mondom oké...
Sirtam sokat aznap..bocsánatot kért de valahogy nem igazán fogta fel mennyire megbántott ezzel.
Van önkritikám, tudom hogy a télen felszaladt rám 6-7kg, és bár soha nem voltam kis vékony csaj, de sportolni sem voltam lusta soha...ha jó lesz az idő tudom hogy emgint leszalad és nem érzem magam annyira kövérnek...velem van a baj?
minden önbizalmam kezdi elvenni....pedig soha nem volt ilyen piszkálódó..mindig azt mondta 100kg-san is csak engem szeretne...
mi ez az utolsó válasz?:S hogy lehet valaki ilyen bunkó?:S
gratulálok az akaraterődhöz:) ha velem ilyen történt volna biztos hogy sírnék és csokit zabálnék:D
nem igazán tudom,hogy a párodnak mi játszódott le a fejében,de biztos hogy nem akarta,ha utána bocsánatot kért. ha nem szeretne vagy teljes akarattal bántott volna meg,akkor sztem azzal jönne hogy mit kell ilyenen megsértődni? stb..
én így nem tudom,hogy mit tettem volna,de a te megoldásod biztos hogy jó:) sok sikert
Én is kidobnám.
És aki azt a szexes dolgot írta, neki üzenem: Jól tetted, én is ezt csináltam volna :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!