Dagadt vok? Párnapos képek.
[link] Egy-két hónapja mérleg azt mutatja,hogy 5k-val több vagyok először 2vel mutatta majd aztán 5-tel..mindig reggel kaja előtt wc után állok rá és mégis.Kajára figyelek és 6után nem nagyon eszem,igaz annyira nem tudok diétás dolgot venni,mert most nagyon rosszul állok anyagilag,de azért mérté stb.Ja es ugyan ugy edzem napi szinten(jo van mikor heti 2napot kihagyok),napi 30percet taposok és futni is járok s mellé tornázom lábra,karra,popsira,combra.Akkor mi ez a hizás?:(Aztán most itthon vok péntek ota vidéken s eszek mindent s reggel a mérleg még plusz 5kg-ot mutatott,de tényleg.Mi ez?Mert már az idegeim ki vannak:( Régen 96kg voltam és ugy néz ki,h hizom vissza.:( A mérleg jó,mert egy 1kg liszt pl 1kg rajta.szóval ez nem lehet.Mit csináljak?Hogy tudnék lefogyni és súlytartani?:( Retegek,hogy ujra kover leszek és már lelkibeteg is vagyok.Ékezetekért bocsánat sz*ar*kodik a gépem.segitsetek kérlek!!
Ezen az oldalon nézd meg, hogy milyen alakjuk van azoknak, akik a te magasságoddal 73 kilósak, egyszerűen nem létezik, hogy annyi legyél. A mostani hízás az nem hízás, csak nehezebb vagy, kinyomja a hasad ami a beleidben van, de semmiképp sem zsír (hanem salak, víz, glikogén). Ha hazamész, akkor szerintem (saját tapasztalat) egy hét után vissza fog állni az eddigi súlyod, maximum 1 kiló marad rajtad.
"Szerintem bár nem nézel ki rosszul, túlsúlyos vagy, csinosabb lennél -15 kilóval. "
Gratulálni tudok ehhez a válaszhoz. Ez biztos vmi anorexiás ... írta, ilyet építő kritikát csak ők tudnak írni.
Kérdező ne vedd komolyan. Azért azt te is látod h normális vagy és nem kell 15 kg fogynod.
Ugyanannyi izom nehezebb, mint a zsír. Mivel sportolsz és fehérjét is eszel, beépült izomként.
Ennek örülj!
Centikben mérted magad?
Illetve menstruáció előtt a szervezet visszatartja a vizet, akár 2-4 kg-ot is. Ez magától távozik pár nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!