Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Dagadt vok? Párnapos képek.

Dagadt vok? Párnapos képek.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link] Egy-két hónapja mérleg azt mutatja,hogy 5k-val több vagyok először 2vel mutatta majd aztán 5-tel..mindig reggel kaja előtt wc után állok rá és mégis.Kajára figyelek és 6után nem nagyon eszem,igaz annyira nem tudok diétás dolgot venni,mert most nagyon rosszul állok anyagilag,de azért mérté stb.Ja es ugyan ugy edzem napi szinten(jo van mikor heti 2napot kihagyok),napi 30percet taposok és futni is járok s mellé tornázom lábra,karra,popsira,combra.Akkor mi ez a hizás?:(Aztán most itthon vok péntek ota vidéken s eszek mindent s reggel a mérleg még plusz 5kg-ot mutatott,de tényleg.Mi ez?Mert már az idegeim ki vannak:( Régen 96kg voltam és ugy néz ki,h hizom vissza.:( A mérleg jó,mert egy 1kg liszt pl 1kg rajta.szóval ez nem lehet.Mit csináljak?Hogy tudnék lefogyni és súlytartani?:( Retegek,hogy ujra kover leszek és már lelkibeteg is vagyok.Ékezetekért bocsánat sz*ar*kodik a gépem.segitsetek kérlek!!

2012. ápr. 8. 12:53
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
mostanában olyan nehezen vagy alig jön meg..ezt sem értem miért.eszem fehérjét bár most,mint irtam is kicsit rosszabb a kajaminőségem,mert anyagilag nehezebb,mivel suli mellett nem nagyon fér most bele a melo..na de azert a mértékre figyelek és sokat mozgok.centikbe nem igazán mértem magam eddig.
2012. ápr. 9. 09:55
 22/29 anonim ***** válasza:

jól nézel ki, ne bőgj

szépen, rendszeresen tartsd a jó mozgást és étkezést

2012. ápr. 11. 22:39
 23/29 A kérdező kommentje:
Igyekszem tartani a mozgást,bár a héten egy napot tudtam csak,de ma és hnap behozom.:)
2012. ápr. 14. 09:06
 24/29 anonim válasza:
Hát én is szeretnék olyan alakot amilyen most a tiéd!Ahogy a második képen néztem,tök izmos lábad van!Nyugi,nem vagy pufi! :)
2012. ápr. 17. 18:04
 25/29 A kérdező kommentje:
köszönöm:) hat ravan edzve rendesen:)
2012. ápr. 19. 21:15
 26/29 anonim válasza:

Dehogy vagy te dagadt! Először is, nyugodj meg.

Régen 96kg voltam és ugy néz ki,h hizom vissza.

Nem, nem hízod vissza. Ha rendszeresen edzel továbbra is.

Hogy tudnék lefogyni és súlytartani?

Szerintem azt csinálod. Ha az ember sok súlyt veszít és folyamatosan fogy, egy idő után a testsúlya stabilizálódik. Az úgy történik, hogy a súly leesik, aztán felugrik valamivel és úgy marad. A te esetedben lehet az a plusz 5 kiló. Ez attól is lehet, mert most nem zsírt, hanem izmokat fejlesztesz, ami többet nyom, mint a zsír. Egyszóval ne légy emiatt idegbeteg meg depressziós, mert nem éri meg és semmi okod rá, tök jól nézel ki és hidd el, hogy sokan irigyelnek. Ha kitartasz a sport mellett, vonzó és egészséges leszel. De a szellemi egyensúly a fő! Ha depressziós leszel és örökké attól rettegni, hogy meghízol, annál hamarább fogsz hízni, mert ha ideges vagy, növeled a cortisolt az meg az ösztrögént, az pedig hízlal. Szóval nyugi, ne stresszelj, hidd el, hogy előre mész, nem hátrafelé és örülj neki.

Az, hogy 96 kilóról lefogytál, nem semmi.

2012. ápr. 21. 14:58
 27/29 anonim válasza:

Hoppá, félreütöttem.

Már csak annyit, hogy nagy dolog volt így lefogyni, és ne parázz, légy büszke rá. Ha magabiztos vagy és tetszel magadnak, azt a többiek is fogják látni.

2012. ápr. 21. 15:00
 28/29 anonim válasza:
Nagyon jól nézel ki :D Nem vagy dagadt :D
2012. jún. 9. 12:31
 29/29 anonim ***** válasza:
Én 160 centi és 70 kiló vagyok, de jóóóóval kövérebb nálad. Nem tudom, hogy lehetsz ennyi, max 60-nak nézel ki.
2012. jún. 9. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!