64 kiló voltam kb. fél éve és 16 vagyok és 167 cm. Lefogytam 57re, és annyira tetszettem magamnak. Szerintem ku**va jó alakom volt. Többi lent?
Mond el ezt így nekik, hogy 1:nem is egészséges
2: Te úgy érezted jól magadat
3: törödjenek a maguk dolgával
Ezt azért lehet finoman is megfogalmazni, de ha a szép szó nem hat, muszáj lesz úgy, hogy megértsék!
Szerintem inkabb csaladsegitoben kerj tanacsot, en olyat meg nem lattam, hogy valakibe bele tomtek 4 tabla csokit, csak a filmekben, de azt ugy, hogy hatrabilincseltek a kezet, odakotoztek a szekhez es kifeszitettek a szajat...
nalad ez tortent?
16 eves vagy, majdnem felnott, el tudod donteni, hogy mit eszel mit nem. Mi az hogy nem ihatsz vizet? Lakattal zarjak a csapot? Akkor menj a furdobe es igyal a kadbol...
Én is 57 kilóra fogytam pár éve igaz én több mint 70 kilóról indultam de engem mindenki meg dícsért.
Egyébként hány éves vagy hogy így befolyásolnak a szüleid? Engem nem érdekelne mit mondanak ami nem kell nem eszem meg ha szeretek futni akkor is elmegyek ha az ágyhoz kötöznek és ha utálom a kólát nem fogom meginni van csapvíz is. Kicsit állj a sarkadra. Ha van zsebpénzed akkor még egészséges kaját is tudsz magadnak venni. Ha meg nincs akkor meg ha van otthon mondjuk csirke akkor gyorsan csinálja magadnak pár napra rendes ételt :D Én biztos nem hagynám hogy tömjenek nem foghatnak le és nyomhatják a szádba. Ha ordibálni akarnak had ordibáljanak de nehogy már ne hagyják hogy jól érezd magad (ha teltek akkor a féltékenységtől) ezt normálisan is ellehet magyarázni nekik de az írás alapján nem úgy tűnik hogy megértő a családod
Hát elég hülye szüleid lehetnek. Hiába, a rokonait nem választhatja meg az ember. :(
Biztos vagyok abban, hogy a szüleid a lelkük legmélyén irigykednek rád, hogy neked iskerült lefogynod, nekik meg nem. :(
Próbáld valahogy megértetni velük, hogy nem akarsz elhízni, és csak akkor eszel, ha éhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!