Szánalmas akaratgyenge vagyok, múlt évben lefogytam 10 kilót,83-ról 73-ra csökkent a súlyom, majd az ünnepi zabálás hatására 2 kilót visszaszedtem, úgyhogy ismét 75 kg vagyok. Viszont azóta sem tudok visszaállni a diétára, ti hogyan csináltátok?
Egyszerűen semmi sem megy.
1-2 napig tartom a diétát, majd amikor meglátom, hogy a szüleim ebédelnek, vacsoráznak, akkor egyszerűen leküzdhetetlen vágyat érzek aziránt, hogy velük lakmározzak... Újév óta már 3 próbálkozásom ment így fuccsba... Nyáron több órát is bicajoztam naponta, most az is nehezemre esik. Szétcsúsztam teljesen.
Én is így vagyok vele...
Nem tudom,erőt kell venned magadon és gondolj arra, hogy milyen jól érezted magad, amikor tettél valamit az alakod érdekében!
Detto :DD
Én most a sportot kezdtem el növelni, mert ha kiedzem magam akkor utána nincsen annyira szívem félre enni ha már ennyit dolgoztam érte...
Nekem ugyanúgy 2 kiló jött fel, mondjuk nekem az 54re jött rá, de ez nyárig még 10x lemehet ;)
22L
Vége az ünnepeknek és zöldséget, húst eszel. És fogysz.
Ez innentől nem akarat kérdés, hanem vásárlásé. Például spórolok: nem akarok orvosra és gyógyszerre költeni, nem veszek fölösleges töltelék kajákat (tej, tejföl-túró-joghurt, kenyér, édesség, krumpli...) hanem jó áron beszerezhető zöldséget, állati terméket ami éppen pénztárcabarát (kinek a szín hús 1200-2000 forintért, kinek a belsőség 400 forintért, lényegében mindegy) és így nem lesz elpocsékolva a pénz megbetegítő kajákra, hanem 1. értelmes ételekre megy, 2. akár még olcsóbban is egészséges. A megspórolt pénzből lehet tengeri halat venni omega3 forrásként.
nem vagy szánalmas csak simán gyerek.
és addig az is maradsz,amíg a szüleid vagy bárki más ilyen hatással tud lenni rád.
meg gondolom a motivációd sincs pontosan meghatározva,max a külsőségek terén,ami haszontalan a mindennapi életben.
teljesítményben érdemes meghatározni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!