Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hatékonyabb zsírégetés Biotech...

Hatékonyabb zsírégetés Biotech termékekkel? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni, hogy milyen Biotech termékeket (fehérje, vitamin stb.) érdemes vennem a hatékonyabb zsírégetéshez? (Heti 3x futok és ugrókötelezek és emellett erősítek is egy keveset és figyelek az étkezésre, de nem követek semmilyen extrém fogyókúrát. A célom inkább a formásodás és az egészséges súlyvesztés.)

Konkrét termékekre lennék kíváncsi hozzáértő emberektől! 21/l

2013. jan. 27. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
én megvettem a pink fit csomagot, az abban lévő zsírégető jó, de azt mondják a thermo drin hatásosabb
2013. jan. 27. 17:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ. Igen, én is hallottam, hogy sokkal hatékonyabb kombót is össze lehet állítani, mint a Pinkfit, meg igazából.. nekem nincs szükségem "étvágycsökkentőre", meg hasonlókra, mert amúgy sem vagyok nagyevő, úgyhogy feleslegesen nem dobálnék magamba ilyesmit. Inkább olyasmire gondolok, mint az L-karnitin, esetleg egy fehérjeshake kiváltani az utolsó étkezést, valamilyen izotóniás ital vagy vitamin edzéshez. Ilyesmiben kellene segítség, hogy melyik az a termék, ami valakinek esetleg már bevált.
2013. jan. 28. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:
az étvágycsökkentőt nem is ajánlom mert semmit se ér :D de a pf shake nagyon finom vacsora helyett és laktató is :)
2013. jan. 28. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!