Melyik diétát kövessem a hatékonyabb zsírégetés érdekében?
Figyelt kérdés
Rendszeresen csinálok zsírégető tornát mostanában de rengeteg diéta van ami sokszor ellentmond egymásnak. Melyik lenne a leghatékonyabb és hosszútávon is fenntartható diéta? Olvastam vércsoport szerinti diétáról ill atkins féle v Norbi féle.. de ezek különböző diéták ellentmondanak a másiknak.. nem tudom mi a jó?
Nem tudok koplalni és megvonni olyan dolgokat a szervezetemtől ami jól esik. Próbáltam de csak pár hétig ment.. Mit ajánlotok ? nektek mi vált be?
2011. febr. 10. 11:25
1/1 anonim válasza:
Semelyiket. én magamnak találtam ki egyet, és bevállt egyhónap alatt eddig -4,5 kg.
Minden másnap norbi duci tréningre tornázok, és napi 5x eszek kevesebbet .Reggeli 7-8kor, 10 órai 10 kor , ebéd 12-13-kor, uzsonna 15-16-kor, vacsi 18-19-kor.
sok fehérjét eszem és kevesebb szénhidrátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!