Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem le az étel...

Hogyan győzzem le az étel utáni kísértést?

Figyelt kérdés

Már egy hónapja nem gyújtottam rá, de azóta olyan szinten megnövekedett a bevitt étel mennyisége, hogy félek, hogy az alakom rovására megy. Elkezdtem edzeni de egyszerűen amit megkívánok nem tudok nemet mondani.Milyen praktikával lehet ezt a fajta kívánatot visszaszorítani? (elsősorban ezt azoktól kérdezem akik letették a cigit) Szeretnék pár kilót ledobni. 167 cm vagy és azt hiszem 62-63 kg. Illetve milyen szabályok szerint étkezzek, mert ezzel is bajban vagyok?

Ilyen csirkés-rizses fehérjés étrendet nem tudok követni,valami egyszerű kéne. Edzés után iszom csak fehérját.

Válaszokat előre is köszönöm

2013. jan. 27. 10:03
 1/1 anonim ***** válasza:
44%

Az alap kérdésre: Menj el egy Taoista templomba, keresd a megvilágosodást.

Igazából mi, nem átlagos de.. mégis számos (jellegzetesen magyar) kötöttséggel élő emberek sosem fogunk elszakadni az étkezés komoly igényétől.

EGYÉL NORMÁLIS KAJÁT HA ÉHES VAGY, amitől nem hízol el. Kenyérre, tejjel persze hogy felszaladhatnak a kilók.

Zöldséggel, hússal (zsírral) sosem. Nem tudsz csirkés rizses étrendet követni? Ne kövess, csak rizs helyett fogyassz káposztát, paszternákot, salátát, zellert (stb.)

2013. jan. 27. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!