Ti hogyan osztanátok be 3300 Ft-ot kajára 20 napon keresztül?
Az a helyzet, hogy épp fogyókúrázom és összvisz 3300 Ft-om maradt 10.-ig élelmiszerre. A tények: A cigerettám előre meg lett véve, a kávé, tejpor, cukor is ezekkel nem lesz gond. Szeretnék csak zöldséget illetve gyümölcsöt enni ebben a hónapban. És van még 30 Db p57 Hoodia kapszulám, ami elmulasztja az éhéségérzetet(esetemben a hoodia hatásos mivel ezzel fogytam tavaly 23 Kilót kevesebb mint egy hónapon belül és egész nap nem vagyok éhes tőlle még csak nem is kívánom az ennivalót , cukrot stb).Szóval az lenne a kérdésem ezek tudatában, hogy milyen zöldséget gyümölcsöt vegyek ,hogy 20 napig elég legyen ez a 3300 Ft. Válaszokat előre is köszönöm!
20/F Budapest
Elektromos cigarettát szívtam már több mint 1 éve az sokkal olcsóbb volt. De sajnos az elktromos cigaretta nem indítja be az anyagcserém...A rendes cigitől úgymond minden átmegy rajtam nem rakódik le semmi. Csak a fogyókúra miatt nyúltam hozzá.
8 Db zsömle az nem ok. Semmilyen kenyérfélét nem szabad enni fogyókúra alatt. a cukorból is max 1-2 kiskanállal rakok a kávéba azt is ritkán. Csak feketén iszom mivel elég jó zsírégető hatása van ha mozog az ember.
a cigi senkinél nem inditja be az anyagcserét.ilyen nincs...ez csak a megnyugtatás magadnak hogy miért dohányozz.a nem dohányosok vajon hogyan fogynak?
eleve a kávéhoz ne egyél cukrot,mert az a fő gond általában.Egyszerüen szokj le a cigiröl,és sokkal több pénzed marad.amugy sehogy nem lehet kihozni ennyiböl,talán nem a ciginek kéne az elsö helyen lennie meg a műfogyibogyóknak.de ha ezt akarod,edd a hodiát és koplalj,aztán szépen visszahízod...
Majd rájössz kérdező hogy min van kiakadva ha 10-15 nap múlva elájulsz és a kórházban ébredsz. Teljesen kiürülnek a tápanyagok a szervezetedből, semmi hasznos anyagot nem adsz a testednek 20 napig. Ember! Normális vagy? Cigin meg kávén élni 1 hónapig?
Így elsősorban vízből és izomból fog lemenni minden, amikor pedig éhezéssel odáig jut a tested hogy a zsírt is elkezdi bontani, akkor már a szerveid is komoly hiányt szenvednek és magát a szerveidet kezdi el bontani a tested. Így vagyunk kitalálva biológiailag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!