Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Étrend változatosan az alábbi...

Étrend változatosan az alábbi ételekből?

Figyelt kérdés

Nos, ami van itthon:

1 kg csirkemell filé

700 gr Darált pulykacomb

4 pár baromfi virlsi

1 kg rízs

1 cs győri édes zabfalatok kókuszos

1 cs puffasztott rízs

fél kg teljes kiőrlésű müzli (gyümölcs is van benne)

200 gr búzakorpa

2 kg narancs

10 db tojás

500 gr mexikói zöldség keverék

alapvető fűszerek (só, bors, majoranna, delikát, pirospaprika stb)

Ezeken kívül több csomag tészta, 1 kg fehér liszt

1,5 hétre szeretnék ezekből a kajákból valami fogyós, változatos menüsort, ami mellett éhen se halok.

Olyan 5-6 kg-ot akarok leadni, persze nem a 1,5 hét alatt :)

Olyan 1 hónap alatt sz.tem teljesíthető (70-69 kg vagyok és minimum 65 a cél), mellette heti 3-4 alkalommal kondiba járok. Ott 1-2 órát edzek. Kondiba járni novemberbe kezdtem ,de december kimaradt, e havi bérletem már meg van.

2013. jan. 20. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:
45%

Ezekből fogyós és változatos 1,5 heti kaja nem lesz.

Van húsod, tojásod (ez legalább teljes értékű táplálék) és keményítőd, kevés zöldséged, abban is lehet kukorica ami keményítő forrás.

Ha ezeket mindet fogod enni, akkor legnagyobb mennyiségben keményítőt eszel (rizs, győri édes, müzli, korpa, liszt) jóformán édességet.

Ezek mellett lenne 1,5 hétre elég húsod, tojásod ha beosztod, és müzli, győri édes meg liszt (tehát édességek) helyett több zöldséget eszel.

A zöldségeket megpárolni, a húsból pörköltet készíteni adott. De alapvetően a lisztes müzlis holmiknál, amik csak éhség űzésre jók, zöldséget kellett volna beszerezni, így ez csak akkor "fogyókúrás", ha igen keveset eszel keményítőkből. Hogy ilyen módon mennyire jársz jól, az majd kiderül.. de hosszú távon nem kifizetődő módszer. Beszerezhetnél még 200-300 forintból pár kiló káposztafélét, dobna a zöldség mennyiségen, és nem kellene lisztes dolgokat enned.

2013. jan. 20. 14:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de egyébként is úgy gondoltam,hogy még veszek hozzá valamit/valamiket :)
2013. jan. 20. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Sok sikert kívánok :)
2013. jan. 20. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!