Miért nem sikerül fogynom?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hete fogyókúrázok (egészséges étkezés, minden nap egy óra torna), de kilóban semmi se ment le. Nincs rajtam sok fölösleg, és a fölösleg alatt viszonylag izmos vagyok, ezért próbáltam magam minél jobban megdolgoztatni, de így se ment. Tanácsokat kérek!#fogyás-torna
2013. jan. 22. 19:13
1/4 anonim válasza:
A tornával van a gond. Biztos izmot fejlesztesz a túl nagy súlyok, és túl kicsi ismétlésszám miatt.
2/4 anonim válasza:
Talán nics felesleged és ez a baj...
3/4 anonim válasza:
Az izom nehezebb, mint a zsír úgyhogy inkább centikben mérd. Ha ment le, akkor semmi baj csak több lett rajtad az izom.
4/4 anonim válasza:
"egészséges étkezés".
Minden elhízott és beteg ember egészségesen étkezik (valamilyen irányzat, nézet szerint), ez kevés.
Valóban egészségesen kell enni. Ha nem fogysz akkor (mint írták vagy nincsen miből fogynod) vagy nem egészséges ahogy eszel, vagy olyan betegséged, gyógyszerszedésed van ami miatt nem tudsz fogyni. Az izomfejlődés nem rossz +1 megoldás, igen lehet. Bár 3 hét alatt 1-2 kiló lemehetett volna, sőt ilyenkor a kezdés miatt még több is. Na most hagy ne izmosodjon 1-2 kilót egy ember 3 hét alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!