Lányok ti milyen módszerrel tartjátok a súlyotokat?
Figyelt kérdés
Mindent esztek mértékkel? És ha van egy kis plusz kiló milyen módszert használtok? Leginkább 14-18 éves lányok válaszát várom.:)2013. jan. 6. 16:35
1/3 anonim válasza:
Nem eszek meg mindent. Csak vizet és fekete kávét iszok, és csak csirkét/halat, zöldséget/gyümölcsöt, rizst vagyok hajlandó megenni. 15/L
Nem véletlen, hogy soha nincs egy pattanásom sem.
2/3 anonim válasza:
Csak azt eszem -nagyjából-, amit a fogyás alatt is ettem és sportolok mellette. Nyilván nem álltam vissza arra az étkezésre, amitől elhíztam, mert annak nem lenne nagy értelme. Én sosem értem, hogy aki lefogy, és végre normálisan néz ki, akkor amikor megeszi mondjuk azt a kenyeret (amiről nyilván lemondott a fogyókúra alatt) akkor nem jut eszébe az, hogy attól hízott el és most ugyan azt csinálja, mint ami miatt fogynia kellett?
3/3 anonim válasza:
Én mindent eszem, csak mértékkel. És heti 3 edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!