Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen módszerrel fogyjak?

Milyen módszerrel fogyjak?

Figyelt kérdés
Sportolás mellett milyen diétát/étrendkiegészítőt/zsírégetőt szedjek, hogy gyorsabban szabaduljak meg a feleslegtől? (most kezdtem a sportolást, 105kg, 180cm, f22év)

2013. jan. 6. 01:47
 1/5 anonim ***** válasza:

piszok egyszerű :

zabálásokat befejezni ,

egy nap 3-4-5 kis adag étel elfogyasztása,

de tényleg kis adag,mint pl egy gyermek menü

2013. jan. 6. 04:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg hús és zsír bármilyen mennyiségben (úgyse leszel éhes egyhamar:DD)

Szóval a paleot tudom ajánlani:)

2013. jan. 6. 05:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Paleot, hogyne. Legalább ide ne írnák a hülyeségeiket a paleósok. Kevesebb szénhidrát, sok fehérje.
2013. jan. 6. 08:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Dash diéta.
2013. jan. 6. 09:16
 5/5 anonim ***** válasza:
10%

A kevesebb szénhidrát, sok fehérje abszolút paleó elvnek megfelelő.

Legalább aki háttértudás nélkül leszólja a paleót (nem tudom milyen alapon..) az utána ne ajánlaná a paleót :)

Kérdező, nincsenek csodaszerek, de ehetsz normálisan. Leölhetsz egy állatot, gyűjtögethetsz növényeket..

Vagy mindezt megveszed: vegyél húsokat, zöldségeket.. normális ételekkel, normális anyagcserével a szervezeted normálisan fog működni. Ebbe beletartozik az egészséges testsúly elérése is.

Az elhízásnak hormonális okai vannak. A szénhidrátok, a tejtermékek mind nagy inzulinszint emelkedést váltanak ki a testünkben, ez az elhízásért, zsír raktározásért felelős hormon. Egyensúlyban kellene ezt tartani, de ehhez nem lehet betolni egy karéj kenyeret, meg egy joghurtot, mert felborul az egyensúly a vércukor háztartásban.

2013. jan. 6. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!