Milyen módszerrel fogyjak?
piszok egyszerű :
zabálásokat befejezni ,
egy nap 3-4-5 kis adag étel elfogyasztása,
de tényleg kis adag,mint pl egy gyermek menü
Szerintem meg hús és zsír bármilyen mennyiségben (úgyse leszel éhes egyhamar:DD)
Szóval a paleot tudom ajánlani:)
A kevesebb szénhidrát, sok fehérje abszolút paleó elvnek megfelelő.
Legalább aki háttértudás nélkül leszólja a paleót (nem tudom milyen alapon..) az utána ne ajánlaná a paleót :)
Kérdező, nincsenek csodaszerek, de ehetsz normálisan. Leölhetsz egy állatot, gyűjtögethetsz növényeket..
Vagy mindezt megveszed: vegyél húsokat, zöldségeket.. normális ételekkel, normális anyagcserével a szervezeted normálisan fog működni. Ebbe beletartozik az egészséges testsúly elérése is.
Az elhízásnak hormonális okai vannak. A szénhidrátok, a tejtermékek mind nagy inzulinszint emelkedést váltanak ki a testünkben, ez az elhízásért, zsír raktározásért felelős hormon. Egyensúlyban kellene ezt tartani, de ehhez nem lehet betolni egy karéj kenyeret, meg egy joghurtot, mert felborul az egyensúly a vércukor háztartásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!