Milyen módszerrel tudok fogyni?
13/L 65,6 kg 163 cm . A mint látjátok még fiatal vagyok ezért sokan mondják hogy még ne foglalkozzak ilyenekkel ,de engem ez nagyon zavar.Olyan eredményt szeretnék elérni ami tartós és nem vált ki jojo effektust. Teljesen tanácstalan vagyok mert sok helyen nézelődök, de ezek sokszor ellent mondanak egymásnak.Szeretném a segítségét kérni tapasztaltabbaknak ,olyanoknak akik hasonló problémákkal küzdenek vagy küzdöttek ,és mindenki másnak aki egy kis időt fordítana rám. És minden segítséget elfogadok. Étkezéssel és sporttal kapcsolatosan . És ha valaki tud egy megbízható oldalt kiszámítja hogy mennyire vagyok elhízva? nem tudom mi a neve de valami olyan van benne hogy átlagos testsúly,túlsúly,alultáplált meg ilyenek. Előre is köszönöm a fáradozásaikat!
( amúgy ha segít akkor körte alkatú vagyok,és már nagylány...)
a körte alak a legnagyobb átok:"D
amúgy 6után ne egyél,sok zöld teát igyál cukor nélkül,nekem ezek beváltak
ha csak fogyni akarsz akkor szerintem ennyi elég,ha formásodni akkor kell a torna is
sportolj valamit hetente tobbszor..es egyel mindenbol kicsit kevesebbet..es este ne egyel sokat ;)
nekem bavalt..
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!