Milyen módszerrel lehetne kb 30 kilót fogyni?
Egyetértek Elsővel: a gyors szénhidrátokat (keményítő és cukor) cseréld le lassúra (zöldség) + sok fehérje (száraz húsok). Ha egyáltalán nem eszel kenyeret, krumplit, tésztát, rizst stb. csak zöldséget, gyümölcsöt és húst (Zsírral együtt), akkor nem számolgatnod a kalóriát, fogyni fogsz.
Ha kell számolgatni a kalóriát (mert pl. a kenyeret nem tudod kihagyni), akkor ismerni kéne az alapanyagcsrédet, tehát nem tudom, mennyit ehetsz. A fő szabály az, hogy egyél 500 kCal-val kevesebbet, mint eddig.
"A fő szabály az, hogy egyél 500 kCal-val kevesebbet, mint eddig."
30 kilohoz ez keves meg, vagy belathatatlan hosszu ido lesz. Szoval 500-al kevesebb eveshez hozzatennem, az 500-al tobb mozgast (1 ora kocogas). En igy fogytam 30-at. 5 honap alatt. Csak en tavasszal csinaltam, vegig jo idoben futottam, most jon az osz meg a tel, telen nem szivesen futnek kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!