Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fél év alatt -10kg?!

Fél év alatt -10kg?!

Figyelt kérdés
Mégis miféle módszerrel oldható ez meg? Nyáron megyek esküvőre, akkor koszorúslány leszek. Szeretném magam addigra csúcsformába hozni. Valamint a Balatonon fogok dolgozni, ha minden jól megy, és azért jó lenne, ha nem szégyellném magam bikiniben. Milyen tippeket tudnátok adni?:)

2012. dec. 31. 15:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem értem.. Gyümölcsöt módjával?! Miért?
2013. jan. 2. 19:14
 12/19 anonim ***** válasza:

A hatásai miatt. Mennyit kellene erről tanulni, hogy értsd? Sokat.

Van egy vegán nyersevő irányzat akik sok gyümölcsöt esznek. Lehet fogyni vele, de senki sem fog jól járni hosszú távon túl sok gyümölccsel.. a gyümölcscukor növeli az inzulin rezisztenciánkat, áttételesen a cukorbetegség, elhízás kialakulásában fontos szerepe van, a köszvényt nem a sok fehérje okozza hanem a sok fruktóz. Ilyen problémák vannak a (sok) gyümölccsel.

2013. jan. 2. 19:18
 13/19 poiu ***** válasza:

Ez elég friss:

[link]

A gyümölcsevéssel nincs sok baj, mert rengeteg rost mellett veszed föl a fruktózt, a gyümölcslevek, kólák nem jók.

2013. jan. 3. 11:23
 14/19 anonim ***** válasza:

"ez azonban csupán kis méretű vizsgálat, amely nem bizonyítja, hogy a fruktóz vagy a magas fruktóz tartalmú kukoricaszirup elhízást okozhat, csupán azt mutatja, hogy szerepet játszhat a probléma kialakulásában."

Mik ezek? Ember ilyet leír? Számomra elég furcsa mondat..

2013. jan. 3. 14:09
 15/19 poiu ***** válasza:
Ez nagy vita (sőt háború) évek óta, ezért mindenki óvatosan fogalmaz.
2013. jan. 4. 08:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Értem.
2013. jan. 4. 10:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Értem.

Egyébként nem csoda, Poiu úr!

Ismered a 811 nyersvegán táplálkozást? Kizárólag (sok) gyümölcsfogyasztásra esküsznek, és rövid távon nem is csalódnak. A fruktózból ugye lassan alakul glükóz, a fölösleg zsírrá alakul, de a gyümölcsökkel valószínűleg a zsír felhasználása is jól működik, így a zsírt fel is használják, vércukor ingadozás helyett állandó energiájuk van.

Legalábbis én ezért gondolom, hogy ideálisnak találják a nagy mennyiségű gyümölcs fogyasztást.

Csakhogy nem számolnak a sok fruktóz krónikus hatásaival, ami úgy látszik nem is elfogadott dolog :)

2013. jan. 4. 10:46
 18/19 anonim válasza:

látom itt vannak tájékozott emberek. azt szeretném megkérdezni, hogy ez folyadékbevitelnek jó? naponta 1 liter sima víz, 1 liter citromos víz (fél citromot facsarok bele), 0,5 liter zöld tea (natúran, legfeljebb kis citrommal)

köszönöm előre is :)

2013. jan. 25. 15:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Én igennel válaszolnék.
2013. jan. 25. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!