1 honap alatt 10kg-ot szeretnek leadni vAlahogyan. A koplalástol sem zárkózok el, akkor sem ha nagyon egészségtelen. Ötletek?
10 kiló ZSÍRT nem lehet. De ha levágod a fejed akkor a kifolyó vérrel már leadsz 4-5 kilót simán. Ez már fele siker. Ha előtte zsírt, glikogént, vizet és székletet is vesztesz, meglehet halálodra a célod.
Normális esetben meg a fogyást nem kell sokkal jobban szorgalmazni mint az elhízást. Heti 0,5-1 kg fogyás normális, zsírból történik és nem az életedet rövidíted vele.
Én másfél hónap alatt adtam le 20 kilót!
Utánanéztem a dolgoknak,olvasgattam róla,személyes véleményeket,"élménybeszámolókat",TV-ben is sok hasznos műsort néztem ami ezzel a témával foglakozik,plusz Update konyha,különböző gyakorlatok helyes kivitelezése,és a várt eredmény nem maradt el! :)
Én ezeket alkalmazta részben,neked már csak ki kell bővíteni,személyre szabni! :)
- ne egyél csokikat,sütiket,stb.,stb.
- igyál meg napi 2 liter(vagy több!) folyadékot,lehetőleg víz,vagy cukormentes tea formájában
- mozogj annyit,amennyit csak tudsz (cardio,fitness,biciklizés,futás,kocogás,séta,súlyzós gyakorlatok,aerobik,zumba - utóbbi nem túl ajánlatos!)
- egy nap többször egyél,de keveset
- fogyassz sok zöldséget(brokkolit,sárgarépát,csicsókát,hüvelyeseket,kígyóu
borkát,paprikát,paradicsomot,kelbimbót,karfiolt,kukoricát,stb
),gyümölcsöt(almát,narancsot,ananászt,stb.)
- egyél sok fehérjét tartalmazó ételeket (tojás,hal,csirkemell,pulykamell,sovány túró,natúr joghurt,kefir,stb.)
- kerüld a zsíros,olajos ételeket
- olívaolajon süss,de inkább párolj
- a cukrot értelemszerűen teljesen hanyagold,akárcsak a fehér kenyeret,lisztet,s mindent,ami fehér lisztből készül
- igyál tejet,de lehetőleg házi tejet,mert minél zsírosabb,annál lassabban szívódik fel a benne levő tejcukor
- kevés sót fogyassz
- egy nap igyál meg 3-4 csésze lugosító teát
- a három fő étkezés előtt ihatsz egy evőkanálnyi almaecetet,amit egy pohár vízben oldasz fel
- kerüld a mesterséges anyagokat,inkább,bio ételeket egyél,leszámítva az édesítőszert,bár ha nem vagy édesszájú,akkor nem lesz gond azzal sem
- egyél sok levest,de ne a tejszíneseket,meg amibe kell cukor,hanem inkább káposztalevest(a megfelelő receptet megtalálod a google-ban!),s zöldségleveseket,stb.
- hanyagold a krumplit,ahelyett csicsókát egyél,annak alacsonyabb a glikémiás indexe
- tésztaféléket délután már ne egyél,azokat csak délelőtt,délután már inkább csak gyümölcsöket,zöldségeket,fehérjéket egyél,például:
- natúr joghurtot kevered össze sovány túróval,meg édesítésképp mehet bele egy kis édesítőszer,vagy
- párolj zöldségeket,mint például brokkoli,cukkini,kukorica,lila hagyma,paradicsom,paprika,gomba,stb. (Erről jut eszembe egy nagyon finom recept: a gombát kevés olívaolajon megpárolod cukorborsóval,egy kevés sót teszel hozzá,meg borsot,felengeded egy kevés vízzel,s amikor már kezd megpuhulni,mehet hozzá a felkarikázott lila hagyma,és a paradicsom,paprika,még pár percig összerotyogtatod,és már kész is! :D)
- de ehetsz még párolt halat,sült,natúr csirkemellet,vagy
- natúr joghurtot összekevered egy pici sóval,borssal,olívaolajjal,cukormentes majonézzel,s főtt tojással fogyaszthatod is :)
Egy a fontos:
NE DŐLJ BE A MÉDIA,MEG A MARKETING HÜLYESÉGEINEK,NINCSENEK CSODASZEREK,SE SEMMILYEN ALTERNATÍVA A FOGYÁST ILLETŐEN!
Utolsó vagyok!
Mindenkinek más a felépítése,lehet,hogy neked nem fog olyannyira beválni ez a módszer,mint nekem,de az biztos,hogy "álomalakot" csak az egészséges életmóddal,meg rengeteg mozgással érhetsz el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!