1 honap alatt 10kg-ot szeretnek leadni vAlahogyan. A koplalástol sem zárkózok el, akkor sem ha nagyon egészségtelen. Ötletek?
Én így fogytam:
- reggeli: valamilyen péksüti a munkahelyem melletti pékségben. Ez lehet kifli, croissant (csokis, vaníliás), kakaóscsiga, búrkifli... bármi, a lényeg, hogy az édes (csokis, stb.) dolgokból egy, a sima kifliből kettő lehet, több nem.
- ebéd: egy darab rántott csirke, savanyúság
- vacsora: 3 db alma.
Nekem ez bevált, éhes sem vagyok, nem érzem koplalásnak, és fogytam vele.
A reggeli miatt megvan az édesség "adagom" is, ennyire szükségem van, mert nagyon édesszájú vagyok.
Almát néha este lecserélem főtt tojásra, kis ketchuppal.
A húst ebédkor néha nem rántottan, hanem sülten eszem csak, és olyankor általában pl. barbecue szósszal.
Éljen a péksütis fogyás!
Az, hogy 10 év múlva ezzel a koncepcióval semmire sem fogsz menni, hogy pont amikor hasznos tápanyagokra lenne szükséged fölösleges cukorral és mérgekkel bombázod a szervezeted (gabona lektinek), hogy a legtöbb embernek ez nemhogy 'idősebb' korában nem jön be, de már gyerekkorában sem, ezek mind nem számítanak.
Éljenek a szubjektív vélemények, egyszeri sikerek.
én is ezzel bajlódom már jóideje és még nem nagyon találtam megoldást.
ám ez az egész függ a génektől is.
és persze attól is, hogy mennyit sportolsz, és mennyire figyelsz az étkezésre.
NE KOPLALJ! egyél rendesen. ám figyelj oda, hogy mennyit eszel és miből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!