Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 honap alatt 10kg-ot szeretne...

1 honap alatt 10kg-ot szeretnek leadni vAlahogyan. A koplalástol sem zárkózok el, akkor sem ha nagyon egészségtelen. Ötletek?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!!!
2012. nov. 27. 22:11
1 2
 11/15 anonim válasza:
szerintem ne koplalj,egyél de kevesebbet mint általában. reggeli,ebéd,uzsonna.. Amúgy ha valakinek van honnan zsírt égetni akkor a zsírt fogja elhasználni a szervezete koplalás alatt.. Nem csak az izmot mint ahogy azt sokan állítják.. De semmiképp sem koplalj mert a szervezeted nem fog elég tápanyaghoz jutni, és előbb vagy utóbb lebetegedsz. Inkább egyél kevesebbet és sportolj! Ha nem akarsz futni a szabadban vagy konditerembe járni akkor otthon tornázz,táncolj,mozgasd meg magad mindennap!
2013. jan. 30. 22:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Én így fogytam:

- reggeli: valamilyen péksüti a munkahelyem melletti pékségben. Ez lehet kifli, croissant (csokis, vaníliás), kakaóscsiga, búrkifli... bármi, a lényeg, hogy az édes (csokis, stb.) dolgokból egy, a sima kifliből kettő lehet, több nem.

- ebéd: egy darab rántott csirke, savanyúság

- vacsora: 3 db alma.

Nekem ez bevált, éhes sem vagyok, nem érzem koplalásnak, és fogytam vele.

A reggeli miatt megvan az édesség "adagom" is, ennyire szükségem van, mert nagyon édesszájú vagyok.

Almát néha este lecserélem főtt tojásra, kis ketchuppal.

A húst ebédkor néha nem rántottan, hanem sülten eszem csak, és olyankor általában pl. barbecue szósszal.

2013. jan. 30. 22:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Éljen a péksütis fogyás!

Az, hogy 10 év múlva ezzel a koncepcióval semmire sem fogsz menni, hogy pont amikor hasznos tápanyagokra lenne szükséged fölösleges cukorral és mérgekkel bombázod a szervezeted (gabona lektinek), hogy a legtöbb embernek ez nemhogy 'idősebb' korában nem jön be, de már gyerekkorában sem, ezek mind nem számítanak.

Éljenek a szubjektív vélemények, egyszeri sikerek.

2013. jan. 31. 10:24
 14/15 anonim ***** válasza:
72%
Úgy bírom hogy ahelyett hogy tanácsokat adnátok kioktatjátok a kérdezőt! Gratulálok ennyit a szellemi szintetekről és az intelligenciátokról! Ha annyira okosak vagytok inkább ötleteket kellett volna adnotok mert nem tudja hogy induljon el a fogyókúrában mintsem kioktatást! Idióták! Én is kiváncsi lettem volna konkrét példákkal ételekkel ételadagokkal hogy hogyan lehet. De itt segítség helyett kioktatást kap az ember.
2013. márc. 11. 00:54
 15/15 anonim válasza:

én is ezzel bajlódom már jóideje és még nem nagyon találtam megoldást.

ám ez az egész függ a génektől is.

és persze attól is, hogy mennyit sportolsz, és mennyire figyelsz az étkezésre.

NE KOPLALJ! egyél rendesen. ám figyelj oda, hogy mennyit eszel és miből.

2015. szept. 19. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!