Fél év alatt -10kg?!
Figyelt kérdés
Mégis miféle módszerrel oldható ez meg? Nyáron megyek esküvőre, akkor koszorúslány leszek. Szeretném magam addigra csúcsformába hozni. Valamint a Balatonon fogok dolgozni, ha minden jól megy, és azért jó lenne, ha nem szégyellném magam bikiniben. Milyen tippeket tudnátok adni?:)2012. dec. 31. 15:32
1/19 anonim válasza:
Menj le a pokolba fél évre ott biztos lefogysz a melegtől de úszhatsz is +szauna ott is meleg van:)
2/19 anonim válasza:
Szálkásító étrend, heti minusz 1 kg
3/19 anonim válasza:
Simán.
Kiiktatod a főbb forrás veszélyeket (kenyér, cukoros, lisztes dolgok) és 1 óra mozgást is beiktatsz, iszol rendesen, napi 2-3 litert,
Bár rajtam bőven van, de 3 hónap alatt 13 kg ment le, van, akinek ennyi idő alatt még több sikerült.
Hajrá!
4/19 anonim válasza:
3 hónap alatt adtam le 10-et. semmi cukor,olaj,zsír...
5/19 anonim válasza:
Semmi cukor, olaj, zsír..? És akkor zsiradékhoz honnan jutott a szervezete? Esszenciális tápanyag.
6/19 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy kolis vagyok, szóval valamit muszáj ennem, és az pedig az a JÓÓÓ FINOM ZSÍÍÍROS kolis menza kaja:S
2012. dec. 31. 18:30
7/19 anonim válasza:
nem a zsírral van a baj hanem a szénhidráttal...
8/19 anonim válasza:
Én 2 hónap alatt adtam le 10 kilót koplalás nélkül. Elkezdtem rendszeres sportolni és figyeltem rá, hogy mit eszem. A súlyomat pedig azóta is tartom.
9/19 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint fél év alatt nem lesz nehéz ezt a súlyt elérni, nemde bár?
2013. jan. 1. 12:23
10/19 poiu válasza:
Nem lesz nehéz. Heti fél kilót könnyen fogyhatsz. Különösen, ha tudod, mitől híztál meg. A legegyszerűbb ha kiiktatsz minden keményítőt (tészta, kenyér, krumpli, rizs stb.) zöldségből húsból ehetsz rendesen, gyümölcsöt módjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!