2hónap alatt lefogyhatok 10kg-t?
Figyelt kérdés
165cm vagyok, 85kg és 75kg szeretnék lenni.
Napi 1000kcal-t ennék, és minden nap 1óra kardió edzést csinálnék.
2012. dec. 16. 21:54
2/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem simán.Énis most híztam fel picit,(10-12 kilóra saccolok,annyira nem vészes,de mérlegre semmi pénzért nem állnék...) 172 cm vagyok és 58 kiló voltam :( volt már életemben egy 30 kilós fogyásom,énis 2 hónap alatt szándékozok megszabadulni tőle.Ha gondolod segíthetek,fogyózhatunk együtt.
UI: a kardió a legjobb mozgás erre!Azon belül mit melyiket csinálod?
3/5 anonim válasza:
1000 kalória mellett még cardiozni is.Ez szép, csak éppen az a baj, ezzel szinte csak izmot fogsz veszíteni.Plusz a felesleg vissza fog jönni miután leállsz a diétáról.Mikor tanulják már meg az emberek hogy nem lehet energiát megvonni a szervezettől?Meg kellene tanítani arra hogy égessen többet, nem pedig kínozni. Egyenes út az anorexiához.
4/5 anonim válasza:
ÉN vagyok rá az élő példa hogy SEMMI nem jön vissza,nem vesztek izmot,csak zsírt.Feszes vagyok.És azóta ehetek bármikor,bármit,és bármennyit egyszerűen NEM hízok.
5/5 anonim válasza:
Csatlakozom az elottem szolohoz, en is napi 1000-1200 kaloria, 1 ora futassal fogytam 35 kilot fel ev alatt es csak a haj megy le, en is feszes vagyok, kivalo a kondim, es semmit sem szedtem vissza, amiota abbahagytam (persze azota is figyelek arra, mit eszem, de mar nem szamolok semmit). Mindig erdemes olyan valszat elolvasni, aki ezt vegigcsinalta, nem csak okoskodik. 2 honap alatt 10 kilo pont lemegy, de nagyon kemeny lesz. Mondjuk inkabb csinalnam tavasszal-nyaron, mint a tel kozepen, hiszen akkor lehet a szabadban futni, es minden zoldseg akkor erik, sokat sut a nap, az embernek jo lesz a kedve, felszabadult, es ezeket a lelki tenyezoket semmi esetre sem szabad lebecsulni, aki mar fogyozott kemenyen tudja, hogy csak lelkileg tokeletes allapotban szabad elkezdeni, mert kulonben az ember elgyengul es feladja. A telen amugy is no a rosszkedv, depresszio hajlam erosodik, mindig sotet van, hideg stb, nem tartom idealisnak. Persze egyenfuggo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!