Így lefogyhatok? Nem tudok mást tenni
Utolsó mondat aligha igaz. Ha szendvicset tudsz enni, akkor gyakorlatilag képes vagy húst és zöldséget is.
Amúgy az ilyen táplálkozáshoz köthető a sok beteg ember. De ugye nem tudsz mást tenni. Akkor hogy segítsen bárki?
Nem eszel húst, zöldséget hanem gabonákat és tejterméket.. hát, sajnos ezek nem emberi ételek. Vannak akiknek ideig-óráig nem jobb kajákkal mint a tied sikerül fogyniuk, belőnek egy alacsony kalória bevitelt, követik és imádkoznak. Be szokott jönni, amíg a nem megfelelő ételektől nem betegszenek meg jobban, aztán már nem megy a fogyásuk.
Gondolom pénzhiány is van a dologban, pedig vannak olcsóbb húsfélék.. belsőségek. Vagy megesszük, vagy kockáztatjuk a kenyérrel, joghurttal, csokival az elhízást. Azért az emberek elég nagy részének ahogy szét nézek az utcán, nem kellene kockáztatnia..
A csokit persze meg lehet magyarázni, de akkor a sikertelenségre is megvan a magyarázat: a csokika.
Meg a fehér zsemle.
Meg az én nem tudok reggelizni.
Meg a tészta otthon.
Ez egy vicc, nem diéta.
Mert én itt egy ENTITÁS vagyok, és hozzám tartozik hogy 25% alatt kell lennem. Ugye általában a tömegvéleménnyel szemben megyek, nem lennék hiteles ha magasabb %-om lenne.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!