Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így lefogyhatok? Nem tudok...

Így lefogyhatok? Nem tudok mást tenni

Figyelt kérdés
Reggelizni nem fogok, mert nem tudok egy falatot se lenyelni reggel. Az iskolában eszem 2 szendvicset (vaj, sonka/párizsi, fehér zsemle). Néha viszek csokit. Tudom nem kéne, de erre van egy magyarázat, hogy miért nem hagyhatom el, de ezt most nem szeretném leírni. Joghurtot is iszom ott. Ez úgy 7 és 14 között szokott lenni. Hazajövök és eszem kevés rizst, vagy tésztát. Estefele(7-8) egy pohár natur joghurt. . Sportolni sokat fogok. Tudom hogy ez nagyon gáz étrend, de máshogy nem tudom megoldani.
2012. nov. 28. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Pont olyan ételféleségeket írtál itt le, amit agyon szoktak szidni itt, és mindenféle káros, rossz anyagnak beállítani (alapból, nem csak fogyókúra szempontjából). Aztán jönnek majd a durvább hozzászólások a modortalan emberektől...
2012. nov. 28. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

Utolsó mondat aligha igaz. Ha szendvicset tudsz enni, akkor gyakorlatilag képes vagy húst és zöldséget is.

Amúgy az ilyen táplálkozáshoz köthető a sok beteg ember. De ugye nem tudsz mást tenni. Akkor hogy segítsen bárki?

Nem eszel húst, zöldséget hanem gabonákat és tejterméket.. hát, sajnos ezek nem emberi ételek. Vannak akiknek ideig-óráig nem jobb kajákkal mint a tied sikerül fogyniuk, belőnek egy alacsony kalória bevitelt, követik és imádkoznak. Be szokott jönni, amíg a nem megfelelő ételektől nem betegszenek meg jobban, aztán már nem megy a fogyásuk.

Gondolom pénzhiány is van a dologban, pedig vannak olcsóbb húsfélék.. belsőségek. Vagy megesszük, vagy kockáztatjuk a kenyérrel, joghurttal, csokival az elhízást. Azért az emberek elég nagy részének ahogy szét nézek az utcán, nem kellene kockáztatnia..

2012. nov. 28. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ez az étrend több mint borzasztó
2012. nov. 28. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:
én a sportot ajánlom! rendszeres sport csodákat tesz. az étrendhez én nem igazán értek. nekem a sport válik be.
2012. nov. 28. 19:00
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

A csokit persze meg lehet magyarázni, de akkor a sikertelenségre is megvan a magyarázat: a csokika.

Meg a fehér zsemle.

Meg az én nem tudok reggelizni.

Meg a tészta otthon.

Ez egy vicc, nem diéta.

2012. nov. 28. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Szendvicset tk kenyérből kéne megoldani jobban laktat, én elszoktam hagyni a vajat is felesleges kalória és inkább sonkával edd abban több a hús és a fehérje. 1-2 kis kocka csoki belefér a joghurt is jó. Rizs mellé kéne valami sűlt hús vagy hal kell a fehérje a tészta nem olyan jó nemigazán laktat ennek következtében többet eszel-több kcal, este meg ehetnél tojást vagy sovány túrót így már jobban nézne ki az étrend ha tudsz egyél 3-4 óránként
2012. nov. 28. 20:01
 7/8 anonim válasza:
a második válaszolót minek pontoztátok le??? Tökéletesen egyetértek a véleményével.
2012. nov. 29. 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Mert én itt egy ENTITÁS vagyok, és hozzám tartozik hogy 25% alatt kell lennem. Ugye általában a tömegvéleménnyel szemben megyek, nem lennék hiteles ha magasabb %-om lenne.

:)

2012. nov. 29. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!