Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 42kg fogyás után mivel lehetne...

42kg fogyás után mivel lehetne a kinyúlt bőrömet feszessé tenni?

Figyelt kérdés
Ne írjátok,hogy plasztikai sebésszel mert arra nincs pénzem.Így is nagyon félek attól,hogy ezen már semmi nem segít. A hasam és a combom az ami nagyon csúnya. Szó szerint lóg rajtam a bőr. Van erre valami megoldás vagy ez már ilyen marad?
2012. nov. 26. 21:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
13%
Én 45kg-ot fogytam. Narancsbőr sohasem fog elmúlni.A bőrlógás az meg a te hülyeséged miatt van.Mert,ha koplalás nélkül,sporttal fogytál volna akkor lehetetlen,hogy lógjon a bőröd.Az is úgy fog maradni plasztika nélkül.
2012. nov. 26. 21:40
 2/12 A kérdező kommentje:

"A bőrlógás az meg a te hülyeséged miatt van.Mert,ha koplalás nélkül,sporttal fogytál volna akkor lehetetlen,hogy lógjon a bőröd"

Úgy ítélkezel,hogy nem tudod a fogyás okát! Sajnos nem tudatos koplalás miatt fogytam ennyit. Viszonylag nem is gyorsan fogytam mert másfél év alatt 25-t a többit 3 évre rá. 3 rákos haláleset volt ezalatt a családban (szüleim és testvérem)és nem voltam olyan állapotba,hogy a sportra és a bőrömre gondoljak.Talán már késő de csak most jutottam arra a szintre,hogy érdekel a kinézetem. (legalább már valami érdekel)

2012. nov. 26. 21:47
 3/12 anonim ***** válasza:
58%

Részvétem. És tényleg bocsi az előre itélkezés miatt,csak annyi sok olyan ember van itt aki szándékosan koplal,lefogy és utána csodálkozik,hogy lóg a bőre.

Max még annyit tudsz csinálni,hogy elkezdesz sportolni és akkor még valamennyit feszesedhet a bőröd.

2012. nov. 26. 21:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én sporttal fogytam 40kgt,és megmaradt a bőröm...na most akkor kinek a hülyesége? amugy meg csak a plasztikai műtét marad,legalábbis számomra.Mivel ekkora súlyfeleslegnél már a hasfal is kinyúlik,amit meg kell erősiteni,hiába az izomerősitő gyakorlat.Pénzem nincs rá,de bizom benne,hogy egyszer talán lesz.
2012. nov. 26. 21:57
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

Szintén sporttal fogytam és nem is gyorsan, és nekem is megmaradt a hasamon a lógó bőr! (Igaz 3 gyereket is szültem, az se tett jót neki...)

Most az egészségpénztári kártyámra havonta jövő párezer forintot kuporgatom, hátha lesz egyszer annyi, hogy kiegészítve elég legyen a plasztikára, mert más sajnos nincs. :(

2012. nov. 26. 22:02
 6/12 A kérdező kommentje:
Ezek szerint reménytelen,hogy kés nélkül megoldható lenne a probléma.....
2012. nov. 26. 22:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Egy kis súgás ha valahol akár háziorvosnál vagy bárhol volt rögzítve a legnagyobb súlyod és kérsz papírt oep ingyen csinál plasztikát...járj utána
2012. nov. 27. 10:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Igen, ekkora mértékű súlyvesztésnél már támogatja az oep.

Akárhogy sportoltál volna, ez mindenhogy látszik, rengeteg bőrről van szó.

2012. nov. 27. 11:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Csak hasra van támogatás, de ahhoz kéne tudniuk a legnagyobb súlyod. Nem tudom ezzel így utólag foglalkoznak-e.

Ha nem, akkor próbálj meg mindenféle tornát, egy kicsit segíthet, persze ez rajtad is áll, milyen a genetikád, hány éves vagy, stb.

És ez nem olyan sok fogyás, van egy női ismerősöm, 140-ről lement 75-re (rövidebb idő alatt is), semmi bőrfeleslege nincs, persze ott volt torna, nem ilyen rossz körülmények miatt alakult így.

2012. nov. 27. 14:10
 10/12 anonim ***** válasza:
én 50 kg-ot fogytam. sajnos akármit kipróbáltam semmi sem segített a bőrömön csak a plasztika. tb-re csináltattam meg. ha kérdésed van írj privátot!
2012. nov. 27. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!