42kg fogyás után mivel lehetne a kinyúlt bőrömet feszessé tenni?
"A bőrlógás az meg a te hülyeséged miatt van.Mert,ha koplalás nélkül,sporttal fogytál volna akkor lehetetlen,hogy lógjon a bőröd"
Úgy ítélkezel,hogy nem tudod a fogyás okát! Sajnos nem tudatos koplalás miatt fogytam ennyit. Viszonylag nem is gyorsan fogytam mert másfél év alatt 25-t a többit 3 évre rá. 3 rákos haláleset volt ezalatt a családban (szüleim és testvérem)és nem voltam olyan állapotba,hogy a sportra és a bőrömre gondoljak.Talán már késő de csak most jutottam arra a szintre,hogy érdekel a kinézetem. (legalább már valami érdekel)
Részvétem. És tényleg bocsi az előre itélkezés miatt,csak annyi sok olyan ember van itt aki szándékosan koplal,lefogy és utána csodálkozik,hogy lóg a bőre.
Max még annyit tudsz csinálni,hogy elkezdesz sportolni és akkor még valamennyit feszesedhet a bőröd.
Szintén sporttal fogytam és nem is gyorsan, és nekem is megmaradt a hasamon a lógó bőr! (Igaz 3 gyereket is szültem, az se tett jót neki...)
Most az egészségpénztári kártyámra havonta jövő párezer forintot kuporgatom, hátha lesz egyszer annyi, hogy kiegészítve elég legyen a plasztikára, mert más sajnos nincs. :(
Igen, ekkora mértékű súlyvesztésnél már támogatja az oep.
Akárhogy sportoltál volna, ez mindenhogy látszik, rengeteg bőrről van szó.
Csak hasra van támogatás, de ahhoz kéne tudniuk a legnagyobb súlyod. Nem tudom ezzel így utólag foglalkoznak-e.
Ha nem, akkor próbálj meg mindenféle tornát, egy kicsit segíthet, persze ez rajtad is áll, milyen a genetikád, hány éves vagy, stb.
És ez nem olyan sok fogyás, van egy női ismerősöm, 140-ről lement 75-re (rövidebb idő alatt is), semmi bőrfeleslege nincs, persze ott volt torna, nem ilyen rossz körülmények miatt alakult így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!