Ha 5 hónapon át paleolit étrenden fogok élni és 4óra után már egyáltalán nem fogok enni, mennyit fogyhatok szerintetek?
Figyelt kérdés
Ugyanez napi 1-1,5óra tornával mennyi kilótól szabadít meg?:) 66kiló vagyok és 60szeretnék lenni nyárra. 14/L2012. dec. 23. 18:46
2/7 anonim válasza:
Miért jó ha nem eszel 4 után? Ha rendesen csinálod nyárra simán lemehet 10-15 kg is, szóval a 6 megoldható.
3/7 anonim válasza:
14 évesen NE paleolit módon egyél, mert a szervezetednek szüksége van mindenféle élelemre. Ne tedd tönkre a fogyás kedvéért az egészségedet!
4/7 anonim válasza:
Miért ne ennél 4 óra után? Ez hülyeség. Ne koplalj, ha nem akarod visszahízni. Egy hét alatt kb. 1-1,5 kg-t lehet zsírból fogyni, illetve az elején többet fogsz kicsivel, mert kiürül a szervezeted (pl. víz). Szerintem ha 6 kilót akarsz lefogyni, ne ilyen radikálisan közelítsd meg a dolgot. Ha jól csinálod, mondjuk heti fél kiló fogyással, akkor áprilisra összejöhet.
5/7 anonim válasza:
A paleolit jó, eddig ez a legegészségesebb táplálkozás amit kitaláltak.
De egyél amikor éhes vagy.. zöldségeket, húsokat.. este is, nyugodtan.
Az a 6 kiló lemehet, még előbb is (bár a paleó nem fogyókúra, hanem az egészségesnek nevezhető, gyulladáscsökkentő táplálkozás).
6/7 anonim válasza:
Ne koplalj! A paleolit nem arról szól Nyugodtan rágcsálhatsz zöldséget gyümölcsöt..Csak sima kristálycukrot NE!!
A gyümölcsökben van cukor, tehát semmi bajod nem lesz!
Dr Tóth Csaba is erről beszél. Ha paleolit kenyeret eszel, attól, még kevésbé vagy éhes..Magad is elkészítheted!!
Remélem, ez nem tűnik reklámnak, mert én találtam rá:paleolit központ.hu Sok szerencsét!Ha, rákattintasz Elmírára, finom recepteket is találsz..
7/7 anonim válasza:
Paleolit étrenddel akkor eszel amikor akarsz. Ha éjfélkor vagyok éhes, akkor eszem, és nem hízok egy dekát sem, sőt, sokat fogytam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!