Fannii20 kérdése:
Hogyan fogyhatok le látszólagosan?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és szerintem nagyon elhízam.Sajnos meg is látszik.
A combom is vastag.Tudtok jó módszereket ahhoz ,hogy könnyen, és bisztonságosan lefogyjak?
2012. dec. 22. 12:33
1/6 A kérdező kommentje:
Legalább 7kg akarok fogyni mert 48kg vagyok 12 éves létemre.Ez sok nem?
2012. dec. 22. 12:58
2/6 anonim válasza:
Latszolagosan nem lehet lefogyni, csak valosagosan. MIket szoktal enni, es mennyit? De oszinten ird le, kerlek. ES mozogsz valamit?
3/6 anonim válasza:
Az nem jelent semmit, hogy 12 évesen hány kg vagy, amig nem tudjuk, hogy milyen magas vagy - ugyanis ugyanaz a súly egész másmilyen egy alacsony, mint egy magas lányon.
Másodszor: ne fogyni akarj, mert azzal csak tönkreteszed magad, a szervezeted fejlödésben van, szükséges van tápanyagokra. Ha fogyókúrázni kezdesz, akkor azak hiányoznak és a fejlödésed megzavarodik.
Ha nem tetszik a kinézeted, akkor kezd el sportolni, és akkor egyrészt formásodsz (ugyanis ha nincsnek rajtad izmok, akkor akármilyen sovány is lennél, nem lenne mormális alakod), másrészt ugyanannyi kaja mellett sem hizol.
5/6 anonim válasza:
Hát lehet nem müzlikét, kakaót, kenyeret, joghurtot kéne enni. Van aki szerencsés, és cukros kajákkal, kenyérrel sem hízik el (egy darabig) mások már gyerekkorban elkezdenek hízni.. ettől még mindenkinek figyelni kéne, hogy zöldségeket és húsokat egyen, ne kenyeret, burgonyát, tejtermékeket, édességeket, péksütiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!