Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb fehérje...

Melyik a legjobb fehérje fogyás/izmosodás szempontjából? (scitec nutrition, de mást is szívesen fogadok)

Figyelt kérdés

A Scitecet néztem most,abbol használtam is a WPP 100%-ot [első] most egyenlőre ezek között vacilálok...de szívesen fogadok más márkát,vagy izolátumot.elsősorban fogyás szempontjából kellene mert felszedtem egy 10-est...nagyjából képbe vagyok róluk,de adok mások véleményére is :) valaki segítene??? Itt vannak a linkek:

1.

[link]

2.

[link]

Ez a kettő közül melyik jobb? 18/L

2012. dec. 13. 19:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Inkább vitamint vegyél, mint fehérjét.

http://www.youtube.com/watch?v=eOzA6j8VBLc

2012. dec. 13. 22:28
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi hogy irtál,mindenképp utána nézek :DD a videóban meg végig azt vártam ,hogy a csávó mutassa már a testét..,dehát az Istenért nem mutatta...:D
2012. dec. 13. 23:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Én a Gaspari Myofusiont ajánlom, igaz, hogy nem a legmagasabb a fehérjetartalma, de eszméletlen finom, minőségi alapanyagokból készül és megfizethető az ára, Scitechez hasonló, viszont szerintem egész más minőségi kategória.
2012. dec. 13. 23:46
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi utána nézek :)
2012. dec. 14. 16:58
 15/15 anonim válasza:

Nos Ennél a témánál maradva engem a hízás szálkásítás érdekel. A kérdésem a következő Wash nevű felhasználóhoz.

Az Biotech iso whey zero a jobb fehérjepor vagy ez:

[link]

Mert bár a Biotech elég jó minőség de biztos vannak nála kevésbé divatos márkák amik minőségibbek.

2014. jún. 22. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!