HAsznos lenne-e, ha fehérje kieg-et szednék/innék?
Figyelt kérdés
25N, 159 cm, 51 kg.
Izmosabb karokat, combokat stb. szeretnék, lefogytam, de ez még hiányzik.
Igyak-e valami fehérjét, vagy felesleges nekem? Ha igen, melyiket ajánlanátok?
KÖszi.
2012. dec. 10. 23:45
1/11 anonim válasza:
Ha edzel akkor igen.Ha nem akkor teljesen felesleges.
2/11 anonim válasza:
Amíg be tudod vinni természetes élelmiszerekkel a megfelelő tápanyagmennyiséget, addig fogyaszd azokat.
3/11 anonim válasza:
Annyiból jobb mondjuk a fehérje hogy akkor nem kell annyit kajálni, egyszerűbb meginni egy turmixot mint enni mondjuk a csirke rizst, ez mondjuk csak kényelmi funkció. A másik előnye meg edzés után van, akkor viszont kifejezetten ajánlott egy gyors felszívódású fehérje adag egy kis szintén gyors felszívódású CH-val(pl szőlőcukor) mert edzés után fokozottan reagálnak az izmok a tápanyag felvételre.
4/11 anonim válasza:
Csak akkor fog épülni az izom, ha keményen edzel. Ehhez szükséged van durván 75g fehérjére, ez 35 dkg csirkemell. Ha sűrűn eszel húst, akkor minimális fehérje-utánpótlásra van szükséged, ne vidd túlzásba, az sem egészséges.
5/11 A kérdező kommentje:
Igen, edzek.
Én is arra gondoltam, hogy csak edzés után innék, minden nap 2X felesleges.
Köszönöm a válaszokat!
Annyi még, hogy van konkrét márka, amit ajánlanátok?
2012. dec. 11. 09:50
6/11 anonim válasza:
Ha minőségi fehérjét szeretnél, akkor tejsavó-protein, az szívódik fel a leggyorsabban és nagyon jól hasznosul, persze ez a legdrágább is, de ennek még értelme is van. Vannak kevert fehérjék, és van szója, ez a legrosszabb.
7/11 anonim válasza:
Nem, a legjobb minőségű akkor a marha és a tojás protein (ami nem rohadt tejtermék).
8/11 anonim válasza:
A tojás semmit nem ér izomépülés szempontjából, rosszul hasznosul és nagyon kevés is van benne. A marha megint csak rosszul hasznosul, semmi értelme izomépítésre használni és drága is. A tejsavó a legjobb protein, csak drága.
9/11 anonim válasza:
Oké, vettem. Tehát a húsból és a tojásból készült fehérjepor, a 100% biológiai értékű HÚSBÓL ÉS TOJÁSBÓL készült proteinek nem hasznosulnak jól. A legdrágább proteinek nem hasznosulnak jól..
Persze az ezeknél ócsóbb hormonokkal telebacott tejpor (na jó, tejsavó izolátum) az a csúcs? Én elfogadom! :D
10/11 anonim válasza:
SZEZÁMMAG!! a legjobb természetes fehérje utánpótlás.10 szer több fehérjét tartalmaz mint bármi más.Kicsit lepírítom és napi 1 kanállal tolom be.Én erre szavazok ,és még olcsó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!