Ez tűrhető kaja vacsira?
Füstölt sajt (1 szelet) enyhén megolvasztva lila hagymával,pár csepp citromlével,kevés borssal,korianderrel.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Kalória és összetétel szempontjából oké. Nem sok kalória, de nem tudom, milyen zsíros a sajt.
Persze lehet fogyiban enni sajtot! De estére inkább zsírszegényebb fajtát választanék (mozarella) és reggel enném a füstöltet. De 1 szelet nyilván elmegy este, a kérdés hogy nem maradsz éhes?
a zöldségek nagyon jók:)
Paradicsomot szeretnék enni mellé,amúgy azt,hogy a sajt milyen zsíros,sajna nem tudom. :S
Köszi,ment a zöld mancs! :D
Ha eleget ettél nappal, akkor lehet kevés a vacsora.
De a tejtermékek sosem ideális táplálékok. A fűszer, zöldség az jó. Ugyan ez hússal valóban jó lett volna, sajtokat viszont nemigen ajánlgatunk.
Jajj,már megint te! xD
Bocs,de a te válaszod nem érdekel,úgy is totál le fognak megint pontozni(jogosan!!!),meg több helyen is láttam a válaszod,elképesztő hülyeségeket írtál. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!