Mit tegyek még, hogy sikeresebb legyen a fogyókúrám?
70 kilóval kezdtem, és most 66 kiló vagyok. Vasárnap lesz a 8. "hivatalos" mérlegre állásom, azaz 8 hete csinálom, mégis csak 4 kilót fogytam, és nem 8-at. Volt, amikor ugyanannyi voltam, és egyszer volt, amikor visszahíztam 1 kilót. Amúgy nagyon örültem, hogy végre 66 kiló vagyok, remélem vasárnap 65 kilót fog mutatni.
Mozgás, sport: Hetente 2-szer, 3-szor szoktam Rubint Rékázni, és 2-szer 15 kilométert biciklizni, persze van, hogy elmarad valamelyik, mert lusta vagyok.
Étkezés: reggelire általában chocapic-et eszek, tejjel, bár már kezdem unni, suliban megeszek egy almát, vagy mandarint, esetleg veszek büfében egy csokit, ebédre, amit anya főz, vagy néha nem is ebédelek, mert nem vagyok éhes, uzsizni nem szoktam csak néha, vacsorára bulátát, 2 szelet párizsit, sajtot, és paradicsomot eszek. Ritkán szoktam nassolni.
Folyadék: hát én örülök, ha egy nap 1 litert megiszok, nem hogy kettőt, szóval ez is elég hiányos. Általában teát iszok, néha szénsavmentes ásványvizet, minden este iszok kakaót.
Centik, vagy mik; kezdet, és 7. hét vég:
Mellbőség: kezdet: 92, 7. hét vég: 91 cm,
Derékbőség: kezdet: 80, 7. hét vég: 75 cm,
Csípőbőség: kezdet: 96, 7. hét vég: 90 cm
Fenék: kezdet: 102, 7. hét vég: 101 cm,
Comb: kezdet: 61, 7. hét vég: 55 cm,
Kar: kezdet: 30, 7. hét vég: 28 cm
Az a baj, hogy én nem látok semmilyen változást a tükörbe, pedig már mondták, hogy fogytam. Maximum a hasam egy kicsit kisebb, a csípőmön nincs már akkora háj... De, ami szokott zavarni az a fenekem: alig fogytam belőle, pedig mindig ugyanott mérem...
Mit tudnék tenni még? Mit tanácsoltok, min változtassak? Lehet, hogy ez nem is igazi fogyókúra.
Gondoltam, hogy ez egy kicsit gázos étrend, mert én igazából nem fogyókúrázok, de most sokkal jobb dolgokat eszek, mint régen, szóval ez már nekem haladás. :)
A futásra én is gondoltam csak annyi a probléma, hogy nem tudok hol, főleg nem ilyen hidegbe, suliba menet reggel -10°C-ba vastag kabátban megfagyok...
Én végig olvastam, de igazábòl azon csodálkozok hogy fogytál ezzel a "diétával". Még a reggeli úgy ahogy elmegy de estére kakaò? Te jò ég..akkor inkább 2 bögre vìz, és felvágott ubival, paradicsommal. A teát is felejtsd el, és anyukádat kérd meg hogy kevésbe tésztás ételeket csináljon.
"vacsorára bulátát, 2 szelet párizsit, sajtot, és paradicsomot eszek" a sajtot is kihagyhatnád, párizsi helyett meg egyél inkább csirkemell sonkát.
Most azt írod fogyókúrázol, aztán meg hogy nem is.
Meg csokapik, nassolás és napközben semmi kaja...
A chocapic-et lecseréltem müzlire, ami talán még finomabb is, mint, amit eddig ettem.
Tegnap anyának tanácsoltam, hogy halat csináljon, amit meg is fogadott. Amúgy a halat is csak mostanában szerettem meg, mert eddig féltem a szálkától, de eddig nem volt gond, és finom is, most ez az egyik kedvencem. :)
Ma kétszer is kínáltak csokival, mindkettőt visszautasítottam, nem is volt rá szükségem, kibírtam simán.
Hát nem tudom... Én igazából ezt nem mondanám fogyókúrának, meg szerintem ti sem annak látjátok. Nekem fő az egészséges étkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!