Nektek melyik évszakban sikeresebb a fogyókúra?
Én is télen jobban tudok fogyni. A nagy melegben egyébként is kinek van kedve mozogni?
Tavaly karácsonykor is pár nap alatt sikerült leadnom kb 2 kilót (de azt nem is akartam) úgy, hogy csak simán nem ettem (csak nagyon kicsit). Viszont, nyáron ha koplalok akkor sem igazán fogyok, Talán az anyagcsere lassabb a meleg időszakban, nem tudom.
Nekem akkor, amikor betartom...
Nyáron nekem azért nehezebb, mert a melegben nagyon szomjas vagyok, és hiába mondják, hogy a víz csillapítja legjobban a szomjat, nem tudok annyit inni belőle, hogy elég legyen. Ezért többször iszom hideg üdítőt. Amiben viszont cukor van, mert ragaszkodom ahhoz, hogy aszpartamot nem (és a light-ban mindben az van).
Azért viszont könnyebb, hogy automatikusan kevesebb ételt, több gyümölcsöt és salátát kívánok.
De a kettő nagyjából kiegyenlíti egymást, igaz, nem nagyon strapáltam magam, de nyáron nem fogytam semmit.
Télen többet eszem és zsírosabbat kívánok, a hideg sali nem nagyon megy hidegben, mert iszonyúan fázom tőle. Viszont imádom a levest, és képes vagyok azzal jóllakni, azokban pedig viszonylag kevés a kalória. + Szeretem a sütőtököt, és sokat is eszem belőle, szintén kevés benne a kalória. Ezek könnyítik a helyzetet.
De alapvetően akkor lehet fogyni, ha valaki odafigyel arra, mennyi kalóriát visz be a szervezetébe, azt miből teszi, és mellette mozog.
Nekem nyáron megy. Jó idő van, kora hajnalban pont kellemes a futáshoz, sok a zöldség, a gyümölcs, nincs suli így van időm elmenni edzeni, kialhatom magam, van időm szöszmötölni a konyhában a kajáimmal stb. Míg télen suli miatt egyik óráról rohangálok a másikra, hamar sötétedik és későn kel a nap (sötétben nem szeretek futni), reggel alig bírom rávenni magam h kibújjak a meleg ágyból és elmenjek sportolni :Đ
21L
Nyáron nekem csak az evés a jobb, mert alig kívánok bármit is. :D
A hidegebb időszakokban jobban megy a fogyókúra, mert akkor fel vagyok pörögve, nem csap le a dög meleg és tudok mozogni rendesen, nyáron semmi torna nem megy, rosszul érzem csak magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!