Az lenne a kerdesem hogy jo e igy a fogyokuram?
Én is kb.ennyit sportolok,de sokkal kevesebbet eszek.
Reggelire gyümölcsöket szoktam enni,ebédre salátát,du egy almát még aztán vagyocsára max 1-2 szelet zsírszegény sajtot.
10 kg-t szeretnék leadni.
Utolsó: nem jó, nem eszel eleget. ZSÍRBÓL fogyni csak elegendő kaja mellett lehet, hogy folyamatos legyen az anyagcseréd, ne raktározzon a szervezeted. Nem megfelelő mennyiségű és minőségű kaja esetén a szervezet vészüzemmódra kapcsol. A zsírt nagyon nehezen bontja a szervezet, energiává pedig nem is tudja bontani, csak aerob mozgás esetén (ez lenne az ellipszis tréner itt). Ha éhezel, nem eszel eleget, akkor vészhelyzetet teremtesz. Úgy fog ragaszkodni a zsírhoz, mint egy kétéves a cumihoz. Fogyni ilyenkor is fogy az ember, mert kiürül az izmokból a glikogén (szénhidrát, elsőszámú energiaforrás), ezzel a víz, majd elkezd az izomzat is leépülni, mert azt is könnyebb energiává alakítani, mint a zsírt. Így jön össze az, hogy fogysz, x kilóval kevesebb vagy, de ugyanolyan, vagy még durvább testzsírszázalékot hozol össze, kisebb leszel, de egyáltalán nem feszes, ugyanúgy ottmaradnak a zsírok ahol voltak. Utána meg visszatérsz a régi kajához, a test gyorsan visszatölti a glikogént (visszanyered az előző testsúlyod), majd elkezdi a zsírt tölteni, így felkészülve a következő éhezésre (többet szedsz vissza, mint előtte voltál). Tilos éhezni, és álszent szöveg se kell, hogy nem vagyok éhes, nem az agy a lényeg, hanem a test igénye. Azt pedig csakis megfelelő mennyiségű fehérjével, szénhidráttal, zsírral lehet összehozni. A kérdező kajája sem a legjobb, de fényévekkel jobb, mint az oldalon található kétségbeesett emberek 80%-ának. Pusszantás.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!