Az lenne a kerdesem hogy jo e igy a fogyokuram?
Nem koplalok :D :D az se megoldás,hogy jól bekajálok rántottákat meg zsíros halakat.a gabonapehely is,ha ilyen Fittnesses nem natúr azzal se mész sokra,mert cukros.
Ez a 10-20 perces futás kocogás ez 1 napi sport vagy ezt osztod még el heti 3 alkalomra?
1000-1200 kalória az az adat,ami nekem a súlyomhoz és a magasságomhoz van kiszámolva.Mellesleg izmosabb leszek,mint aki ennyit kajál és csak éppen lefut 1-kört,mert 30-40 percet szoktam futni és még mellette tornázok is.
Bocsi,inkább ez annak a kommentelőnek szólt,aki közölte,hogy formátlan leszek.
1200 kcal az nem koplalás nekem,mert alacsonyabb is vagyok.
A sportot meg csak,azért bírom,mert nagyon szeretném,ha sikerülne elérni a kitűzött célomat.Sok sikert,kitartást neked is,remélem sikerül mindkettőnknek.
Jó,rendben.
Az a lényeg,hogy tisztáztuk,hogy kell diétázni.A kérdezőnek sok sikert kívánok,remélem 2-3 hónap múlva 8-10 kg-mal kevesebbek leszünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!