Van egy oldal ahol ki tudom számolni, hogy mennyi kalóriát kell naponta bevinnem, hogy fogyjak. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem?
Figyelt kérdés
ez az az oldal
Megkérdezik, hogy az ön aktivitása és ezzel kapcsolatban nem világos nekem valami.
mert ki lehet választani azt, hogy közepes intenzitás, heti 2-3 óra sport
Én napi 1.5-2 órát bicajozok tehát az heti 10 óra sport legalább. Akkor én az átlagon felülit írjam be?
2012. máj. 12. 16:04
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy ez belekalkulálja a sportot is?
Én napi kb 1500kalóriát égetek sportal
Tehát így fogyhatok mondjuk heti 1 kg-t?
2012. máj. 12. 16:07
2/4 anonim válasza:
Ezt én is pont ma akartam megkérdezni. Csak én azt hogy az hogy 2-3 óra sport vagy vagy inkább és mellé könnyű fizikai munka? Remélem érthető:P Remélem vetődik erre valaki aki ezt tudja:)
3/4 anonim válasza:
Írd be az átlagosat a közepes intenzitásút. És simán fogyhatsz 1kg hetente ha odafigyelsz és tudatosan étkezel.
4/4 anonim válasza:
A sportot hetente összesen számold. A fizikai munka is ide számit.
A sportot figyelembe veszi a kalkulátor, amennyit kiad, annyit kell enned, ahhoz, hogy fogyj, súlyt tarts vagy hizzál. Neked nem kell azzal foglalkozni, hogy mennyit használtál el a sportra meg egyebekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!