Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Megőrjít a fogyókú...

Mit tegyek? Megőrjít a fogyókúrám teljesen.

Figyelt kérdés

Már 3 hónapja annak, hogy életmódot váltottam, és már lassan felőröl teljesen, úgy érzem.

Eddig 19 kg-ot sikerült fogynom szigorú kalóriaszámlálással és szigorú napi 40-60 perc sportttal, vagy akár napi 120 perc is van, ha úgy van kedvem.

De a napi 40 perc sport az alap.

A diétám kezdetén csak reggelenként mértem magam, minden nap felírtam a változást, ugye folyamatos csökkenés, csak szépen fokozatosan.

Mostmár ott tartok, hogy reggel-este mérem magam, és uye este mindig több vagyok, mint reggel, és ez megőrjít, hogy többet mutat, pedig tudom, hogy a kaj az, amit megettem, és másnapra lemegy, sőt még több is lemegy.

Pl.: reggel 76.6 kg este:76.9 kg

másnap reggel:76.5 kg

Na és ezek az esetek folyamatosan kiborítanak.

Tegnap pl. anyuéknál voltunk ebédelni, és este 0.5 kg-al több voltam, mint reggel, és teljesen bele voltam betegedve, hogy tésztát ettem, és több vagyok.

Tudom, hogy néha lehet csalónapot tartani, meg kell is, de megőrjít.

Még 10 kg-ot kellene leadnom, de már minden gondolatom a grammok körül van.

Ez nem normális, tudom, de mit tehetnék?

2012. máj. 14. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de te beteg vagy...

Mit méregeted magad naponta 2x ?!?!?

Hetente kell leadni fél kg-ot. Ennyi. Hetente méregesd magad, vagy ha nem bírod ki akkor 4-5 naponta.. Ha eleget sportolsz és megfelelően eszel, akkor nem tudom mit aggódsz.. 30 dkg-on.. egy pisinyi..

2012. máj. 14. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezek semmit nem számitanak. Gondolj bele ha csak, kicsit többet iszol, vagy nem volt székleted még aznap. Ne mérd magad ilyen sűrűn, két hetente elég egyszer.
2012. máj. 14. 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze hogy este tobbet mutat a mérleg, hisz tele vannak a beleid, ez által nehezebb vagy..de ha már ennyire beleéled magad a dietadba, az nem jo, bekattansz, elkezdesz zabálni és visszahízod az egészet. de ezt a kaloria szamolgatast se tudom, hogy ki a fene talalta ki..egesz életed végéig fogod tudni ezt csinalni? naponta szamolni, hogy mibol mennyit eszel?? mert ha abbahagyod, remellem, hogy tudod, hogy visszajonnek a kilok, ezt nevezik nem ép ésszel valo fogyás..és ahogy olvasom az írásod, hát nálad ez miatt még pszichés bajok is lehetnek..válts életmododt, és táplálkozz rendesen!!!
2012. máj. 14. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!