Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor fogynom kell?...

SlenderMan -okos- kérdése:

Most akkor fogynom kell? Teljesen meg vagyok zavarodva!

Figyelt kérdés

Anyukámnak mindíg is nagyon jó alakja volt. Soha nem érte el a 60 kg-ot pedig nem is olyan alacsony és az aerobikot is abbahagyta huszonvalahány évesen, mert jött a báttyám.

Én azonban nem vagyok ilyen jó alkat! 14 éves, 168 cm és legalább 53 kg. Ezzel most pont annyi vagyok mint anyukám. Szörnyű érzés. Elkezdtem minden nap futni, de ma már nem mentem, mert a lábaim teljesen bedurrantak és totál fájnak. A "reggelire és vacsira csak gyümölcs, délben pedig semmi zsír" kajálás nem jön be. Mert valahányszor neki kezdek a hűtőben egy túrórudi, vagy egy süti kínoz, vagy a suli büfében egy sonkás szenya.

Mindenki azt mondja, hogy anoreksziás vagyok, de én nem érzem magam jól a bőrömben úgy, hogy "anya súlyú" vagyok. :(

2012. máj. 11. 21:45
 1/9 anonim válasza:

Hat ha mindeki azt mondja hogy vekony vagy, akkor hidd el nekik :)

Nekem van egy velem egymagassagu munkatarsam, van vagy 65 kilo en pedig 80kg! Es megis alkatra egyformak vagyunk. Asszem erre mondjak azt hogy valaki a csontos, marmint hogy a csontjai nehezek, de amugy nem hajas. Szoval nyugi, biztosan csak a csontjaid nyomnak tobbet :)

2012. máj. 11. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Basszus, ez teljesen jó súly. Lányoknál a magasságból le kell vonni 110-et, és ami kijön, az az ideális súly. Te bőven alatta vagy, nehogy fogyjál, csak mert anyád is ilyen (jó csinos lehet korához képest!). Az a baj, hogy a hülye csajos magazinok bebeszélik a lányoknak, hogy 3 kilónak kell lenni vasággyal együtt. :(
2012. máj. 11. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Barátnőm ugyanolyan magas, mint én (jó, max. 1-2 cm-vel magasabb, de ez nem számít). Én (elhízva!!) voltam max. 60 kiló, ő pedig tök vékonyan(!!) 65 kiló.

Most én lefogytam 50 alá, és most nézünk ki kb. egyformán.

2012. máj. 11. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Te nem "anya súlyú" vagy hanem hülye. Simán mehetne még rád 5-6kiló ehhez a magassághoz, és még akkor se lennél túlsúlyos. Nettó hülyeséget csinálsz kislány.
2012. máj. 11. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Nézz tükörbe és lásd magad olyannak, amilyen vagy. Tehát: ne fogyózz!
2012. máj. 11. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Bocsi h ezt mondom de te teljesen hülye vagy. Anyukád szerencsés alkata így megőrizte az eredeti súlyát. Huszon valahány éves volt mikor szülte a bátyád tehát fiatal és előtte mozgott rendszeresen. Te is fiatal vagy most kezdtél nővé érni és h ennyi kg vagy az teljesen normális.

Az a szörnyű h annyi kg vagy mint amennyi anyukád volt vagy van? Mert neked akkor súlyos komplexusod van. Talán anyukádat irigyled vagy csak jobban akarsz kinézni mint ő mert zavar h jól néz ki. Ez beteges. Örülj inkább h jól néz ki és nem hagyta el magát.

Ez h annyi kg vagy mint az anyukád nincs benne semmi. Ne érezd cikinek és ezért ne akarj fogyni.

Ha továbbra is érzed eszt a kényszert akkor fordulj orvoshoz mert valószínűleg pszichés probléma áll a hátérben.

Remélem nem bántottalak meg ez az igazság.

2012. máj. 11. 22:33
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem pont jó a sulyód
2012. máj. 11. 23:23
 8/9 anonim ***** válasza:
jessica alba 168/55
2012. máj. 12. 02:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tényleg igazatok van. Jobban át kellett volna gondolnom. :)
2012. máj. 12. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!